Hvorfor Er Cedar Wood Pop
? Cedar træ er let at splitte og har en vidunderlig duft , når du brænder . Men det har dårlige coaling egenskaber , så det giver off kun en lav til middel mængde varme , i forhold til andre træsorter. Desuden indeholder træ naturligvis en masse harpiks, et olieagtigt stof , der forårsager det til at udløse og pop ved afbrænding . Hvidt cedertræ giver off en moderat mængde af gnister og østlige cedertræ og Western Red Cedar er endnu værre. Denne gnister og popping er en brandfare. Krydderier

Grøn træ indeholder mere harpiks , eller saft , end krydret træ gør, så det er mere tilbøjelig til at gnist og pop. Den indeholder også en hel del mere vand, hvilket betyder, at det ikke producerer så meget varme som træ , der er blevet ordentligt tørret. Lad træet tørre i mindst seks måneder , før du brænder det i din brændeovn eller pejs. Træ tørrer hurtigere, når den udsættes for luft. Stak logger løse bunker fra jorden. En solrig placering vil hjælpe træet tørt endnu hurtigere.
BTUs

Træ varme måles i (British thermal units BTUs ) . Ligegyldigt hvilken slags træ du brænder , får du 7.000 BTU pr pund af træ. Hvor meget brændstof er tilgængelig fra en bestemt art afhænger af, hvor tæt det er, og hvor meget fugt, den indeholder. Forskellen mellem en hårdttræ som eg og en blødere træ, såsom ceder, er dens densitet. Der er flere pinde i et pund cedertræ , end der er i et pund egetræ , så du forbrænder mere cedertræ end eg , når du genererer 7.000 BTU . High-density træsorter som eg og hickory producere mere varme pr snor end blødere træsorter som cedertræ . Ifølge University of Missouri Cooperative Extension , en snor af rød cedertræ producerer omkring 18,9 BTU i forhold til 27 BTUs for en ledning hvid eg . Hertil kommer, at harpiksen i cedertræ gør brænderøg , skaber gnister og forårsager en tarlike stof kaldet creosot at bygge op i din skorsten .
Kindling

du behøver ikke at bekymre dig om creosot oprustning , når du bruger cedertræ som pindebrænde , fordi du brænder kun en lille mængde af pinde , lige nok til at antænde de større stykker træ til dit brand. Nåletræ gøre god kindling , fordi deres lavere densitet får dem til at varme op hurtigere. De høje niveauer af olie findes i cedertræ betyder det er meget brændbart , og så længe det er tørt , det gør stor pindebrænde .
Sikkerhed

Selvom det stiller store pindebrænde , cedertræ er ikke det bedste valg for logfiler på grund af sin tilbøjelighed til gnister. Hvis du brænder cedertræ , sørg for at bruge en robust pejs skærm. Installer en flamme -resistent tæppe omkring din brændeovn, og placer ikke brændbare genstande såsom gardiner , legetøj eller møbler i nærheden. Installer en port omkring din brændeovn til at holde børn og husdyr væk. Hold en brandslukker i nærheden. Har din skorsten efterses hvert år, for at sikre, at du ikke har creosot oprustning.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com