Whitening tandpasta , der ikke test på dyr
Test produkter på dyr er et følsomt emne . Mens nogle mennesker tror, ​​at dyreforsøg er afgørende for at forhindre at skade mennesker , dem imod den praksis finde det umenneskelige og nægter at købe produkter, der er blevet testet på dyr. Når du køber whitening tandpasta , kigge efter mærker, der ikke er blevet afprøvet på dyr , hvis dette spørgsmål er vigtigt for dig. Test

Selv tandpasta har været anvendt i årtier, nogle virksomheder fortsætter med at teste på dyr. Virksomhederne er konstant at sætte nye produkter, såsom tandpasta , og teste dem på dyr , før du slipper dem til offentligheden. For eksempel i 2011 , Den Europæiske Unions kemisk testprogram REACH udført eksperimenter på 200.000 dyr for produkter som tandpasta, opvaskemiddel og andre husholdningsprodukter , sætte dem på huden og i øjnene på de dyr, for at teste for irritation og allergisk reaktion .

Brands

Ifølge People for Ethical Treatment of Animals ( PETA ) , mange virksomheder , der ikke tester på dyr producerer whitening tandpasta . Produkterne omfatter Burt er Bees whitening tandpasta , Jason PowerSmile All -Natural Whitening Tandpasta , Dr. Ken whitening tandpasta og Toms of Maine (ejet af Colgate-Palmolive ) Simply White Whitening Tandpasta . Mens Tom er bredt tilgængelige , kan mange af disse produkter ikke findes i konventionelle købmandsforretninger. I stedet kigge efter dem i helsekost butikker , markeder som Whole Foods eller lokale co-ops .
David mod Goliat

Ifølge Pam Scheeler af Toms of Maine , beslutter ikke teste på dyr var en " David vs Goliath " kamp , som de fleste tandpastaer indeholder fluor er testet på dyr , før de ramte hylderne . For at omgå dyreforsøg , skal en virksomhed indgive andragender til Food and Drug Administration først. Hvis du vil springe test , havde selskabet at bringe i forskere til at vidne om, at de ikke havde brug prøverne og også vise via statistikker, at dyreforsøg ikke var nødvendigt . FDA tillod virksomheden at producere deres tandpasta uden data fra dyreforsøg.
Vælge det rigtige produkt
p Hvis du køber en whitening tandpasta , der ikke er testet på dyr er vigtigt for dig, at finde ud af , hvilke andre produkter er sikre ved at kigge på PETA hjemmeside eller selve produktet. De fleste af disse produkter vil have etiketter med angivelse af noget som " ikke testet på dyr " eller " Cruelty Free" på etiketten. Hvis dette ikke er angivet nogen steder, antage tandpastaen har været anvendt på dyr. Hvis dyreforsøg er et vigtigt spørgsmål for dig , kan du kontakte producenterne af andre hvidtekalk tandpastaer og kræve de stoppe dyreforsøg.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com