Sådan Hold Småbørn Out of Drawers
Småbørn er fyldt med nysgerrighed og eventyr , men de har en underudviklet følelse af fare og potentielle skade . Det er op til deres forældre til at holde dem sikkert fra dem selv. Skuffer udgøre flere risici ; småbørn kan smække deres små fingre ind eller bruge skuffer trin og trække tunge møbler ned oven på sig selv. Hvis du på din wit udgang , tage dit barn med på en rejse til en skuffe- fri jord : sætte ham i en kravlegård eller vugge med en flok legetøj og lad ham spille, hvor han ikke kan forårsage nogen problemer. Instruktioner
1

Overvågning småbørn i områder af dit hjem , der indeholder skuffer. Installer beskyttelsesdøre at holde dem ude af køkkener, badeværelser og soveværelser , så du kan komme ind og ud uden dit barn efter bagefter, mens du stadig holder et vågent øje med ham . Du kan også lukke og låse døre til rum, som du ikke behøver at indtaste hyppigt , såsom reservedele værelser, bryggers eller reservedele badeværelser.
2

Tal med dit barn konsekvent om ikke at åbne skuffer. Dit barn er ung, men hun forstår mere , end du tror. Forbliv vagtsom og vedholdende. Hver gang hun forsøger at åbne en skuffe , tilbyder en fast " nej", flytter hendes hånd og lukke skuffen . Til sidst vil hun få budskabet .

Hus Have © have.989214.com