Foldet stål Versus Carbon Steel
Når du vælger et sværd , vil du typisk have mulighed for at vælge mellem et blad af foldet stål eller en lavet af kulstofstål . Disse udtryk refererer til den proces , hvor stålet er produceret ; foldet stål er typisk fremstillet af en smed og kulstofstål produceres industrielt . Folding Steel Process

Folding stål er den teknik, der anvendes af smede til at fjerne urenheder fra metal og derved styrke den. Typisk rå jern , især i de dage i antikken , ville blive oversvømmet med forurenende stoffer såsom sand eller snavs. Efter Jern blev smeltet , vil metallet blive bankede af smedens hammer på en ambolt og "foldet " til at køre ud urenhederne.
Carbon Steel Process

Carbon stål er fremstillet ved kemisk reduktion af jernmalm ved udsættelse for høj varme. Kulstofstål er fremstillet ved at placere jern i en iltpåblæsningsovnen hvor det omdannes til stål . Fordelen af kulstof stål er , at egenskaberne af metallet er ensartede og stål kan fremstilles i kvantitet.

Folding Steel Blades

Blades of foldede stål er fremstillet ved smeltning af jern , der udgør det til den ønskede længde og form, og oprense metallet gennem foldningsprocessen . Bladet er så færdig ved manuelt at skærpe kanterne , typisk med en slibesten , og udsmykning sværdet som ønsket. Et sværd af foldede stål kan normalt identificeres ved fremkomsten af ​​lag på den side af sværdet ; afhængigt af håndværk af smeden , disse lag er sværere at identificere på højere kvalitet sværd.
Carbon Steel Blades

de fleste moderne kommercielt produceret sværd , især reproduktioner af europæiske og japanske sværd, er produceret fra lager kulstofstål . Bladene er skåret fra stål ved fræsemaskiner, malet til et blad , så varmebehandlet. Carbon stål knive kan identificeres ved en ensartet finish af metal; modsætning foldet stål , er der ingen lagdelt effekt til udseendet af bladet .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com