Sådan finder du den Vents på vores brændeovn
Vents , også kendt som spjæld, der er installeret i brændeovne til at tillade røg og damp at undslippe gennem røret til ydersiden. En brændeovn vil have mindst én bypass aftræk nær flue , men det kan også have en ekstra udluftning inde i røret . Hvis hullerne ikke er helt åben, vil dampe mætte dit værelse og begrænse din evne til at trække vejret. De udluftninger i en brændeovn , ligesom i en pejs, er inde i enheden , hvilket kan gøre det vanskeligt at sige, om de er open.Things du har brug
Flashlight
Vis Flere Instruktioner

1

Åbn døren til brændeovn og se på top- bagsiden af ​​brændkammeret nær røgstuds til udluftning . Røgstudsen er en rund brik , der forbinder til brændeovnens rør .
2

Slå op i ovnen rør til rør udluftning . Ikke alle komfur rør har ventilationskanaler , og de er nogle gange svært at få øje på. Brug en lommelygte til at hjælpe dig se . Hvis der er et rør udluftning , vil der også være et håndtag på ydersiden af ​​røret for at åbne og lukke røret udluftning .
3

Sørg ventilationshullerne er åbne , før du starter en brand. Åbn bypass udluftning med hånden eller den tilsluttede håndtag og drej håndtaget på ydersiden af ​​røret for at åbne sine ventilationskanaler.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com