Forankring en reol til Indervæg
Selv om de fleste bogreoler vil stå oprejst uden at være fastgjort til en væg , forankring dem er en værdifuld sikkerhedsforanstaltning. Hvis du gør det holder reolen stabil når den er fuldt lastet og forhindrer den i at falde , hvis et barn klatrer på det eller et jordskælv opstår. Ikke blot vil dette forhindre nogen fra at blive såret af en tumbling bogreol og dens indhold , men det vil også beskytte de punkter på reolen bliver beskadiget eller broken.Things du har brug
Stud Finder
2- tommer skruer
"L" -formede beslag
Skruetrækker
Vis Flere Instruktioner
1

Find stutterier i væggen , som du planlægger at fastgøre reolen . Forankring en reol kun til gipsvæg ikke effektivt vedhæfte det. Du kan finde studs ved at banke på væggen og lytte. Når væggen ikke længere lyder hult , har du fundet en stud . Alternativt kan du bruge en elektronisk stud søg for at finde stutterier bag gipsvæg.
2

En billig måde at forankre reolen er at køre flere skruer gennem sin tilbage gennem gips og ind i studs. Fordi det skader bagsiden af ​​reolen , er det ikke altid den foretrukne metode. Det er også ineffektiv, hvis bagsiden af ​​reolen er spinkle og ikke forsvarligt fastgjort til sine hylder og sider .
3

Forankring siderne af reolen er en anden mulighed . Placer en "L" -formede beslag på siden af ​​reolen med en del imod reolen , og den anden mod den væg, hvor en stud er placeret. Kør en skrue gennem beslaget ind i reolen . Kør en anden skrue gennem beslaget i væggen. Gentag denne proces for den anden side af reolen . Alternativt vedhæfte et beslag på hver side af toppen af ​​reolen og fastgør disse til studs bag gipsvæg.
4

Anchor en stor reol til to eller flere knopper for ekstra stabilitet .


Hus Have © have.989214.com