Hvilken slags Wall Board går bag et træ opvarmning
? Alle træ varmeapparater generere enorme mængder af varme, der kan skade omkringliggende overflader. Hvis ikke ordentligt beskyttet med godkendte materialer , kan vægge tæt på bagsiden og siderne af en brændeovn opvarmes til det punkt forbrænding. Disse materialer omfatter metalplader af den rette tykkelse og brandhæmmende komfur bord . Brændeovn Basics

af alle former for varme, åben ild giver den mindste mængde af kontrol over driften. Betragtninger ovne og andre typer af varmeapparater opererer efter princippet om en kontrolleret forbrænding og en målt produktion af varme , giver en træ brand varme i forhold til , hvor hurtigt og varmt det brænder . Mens en ulmende brand udstråler meget lidt varme , kan brusende flammer producere temperaturer mellem 400 og 900 grader Fahrenheit i en meget kort tid. Ubeskyttede overflader udsat for denne type af strålevarme over en lang periode tørre hurtigt , undertiden med katastrofale konsekvenser. Den absolutte minimum sikker afstand til en træ installeret nær ubeskyttede vægge komfur er 3 meter fra bagsiden , siderne og langs længden af ovnen rør, som også bliver meget varm under afbrænding.
Komfur Board

komfur butikker og mange isenkræmmere bære komfur bord, der er pre-cut sheet metal over et lag af brand -resistent mineral bord . Mange stilarter bord er til rådighed, lige fra billigere almindeligt flade overflader til struktur eller mønstre , der ligner mursten eller sten. For at opfylde sikkerhedskravene koder skal ovnen bord monteres med 1- afstandsstykker . Den plads skabt af denne installation giver luft til at cirkulere mellem bestyrelsen og den brændbare overflade , hvilket reducerer mængden af ​​varme væggen er udsat for . Et træ varmelegeme kan sikkert installeres 18 inches væk fra overflader beskyttet af komfur bord.
Sheet Metal

Bruges som en mur beskytter bagved eller i nærheden af ​​et træ varmelegeme , metalplader giver de samme fordele som UL - listet komfur bord . Metallet bør ligge mellem 24 - til 26 -gauge , med det lavere antal indikerer en tykkere gauge . Ligesom godkendt komfur bord, skal metalplader anvendes til at reducere træ varmelegeme Montageafstande monteres på vægge på 1- afstandsstykker for at tillade luftcirkulation. I modsætning til komfur bord, kan metalplader skæres til at passe utraditionelle installations områder.

Overvejelser

eneste tilfælde, hvor overflader ikke behøver at blive beskyttet , er, hvis træet opvarmningsanlægget er monteret på et ildsted , der er konstrueret udelukkende af mursten eller sten . herunder ryg-og sidevægge. Hvis væggen bagved eller i nærheden af ​​brændeovnen er indrammet med træ , skal den være beskyttet med metalplader eller komfur bord, som mursten kan blive varme nok til at tørre og opvarme indramning tømmer til det punkt forbrænding. Også er nødvendigt, hvis anlægget er monteret i en eksisterende pejs ingen beskyttelse .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com