Sådan installeres et dobbelt bogholderi Deadbolt Lock
En dobbelt indgang deadbolt lås udstyret med et nøglehul på begge sider af døren , med bolten skjult mellem de to stykker lås trim. Der er ingen vridergreb på denne type deadbolt ; kræves der en nøgle til drift. En dobbelt indgang deadbolt giver dig mulighed for at engagere bolten fra begge sider af døren , øge sikkerheden på begge sider af døren. Installationen ligner enhver anden form for DEADBOLT lock.Things du har brug
Tape
Awl
Elektrisk boremaskine
Hole savklinge
Bor
Hammer
Philips skruetrækker
Utility kniv
Chisel
Vis Flere Instruktioner
1

Tape låsen skabelon til dørpanelet og kant i den ønskede afstand fra gulvet. Tape slutblikket skabelon til trim direkte modsat låsen placering. Markere midten af låsehullerne på forsiden og kant af døren med en syl . Fjern låsen skabelon .
2

Monter en elektrisk boremaskine med et hul savklinge i den rigtige størrelse til den forreste lås hul som angivet af skabelonen. Bor et hul lige igennem døren. Monter boret med en borekrone størrelsen af ​​riglen som angivet af skabelonen og bore gennem døren kant, indtil de to huller mødes. Fjern al savsmuld fra hullet .
3

Sæt låsen cylinder og fastgjort kant plade i hullet i døren kant . Fastgør kanten plade til døren kant med monteringsskruer og en Philips skruetrækker .
4

Find den side af nøglehullet trim med en skrue indsat i det indre af mekanismen. Fjern skruen og indsætte nøglehullet og trim i den udvendige side af hullet . Sæt skruen gennem den åbne side af låsen og ind i hullet i samlingen , hvorfra det blev fjernet. Spænd skruen .
5.

Sæt den anden side af låsen , indtil den klikker på plads . Fastgør med trim skruer hvis det er relevant .
6

Trace omridset af slutblikket mod døren trim med en hobbykniv . Bore et hul på 3/4 tomme i midten af ​​slutblikket hul. Mejsel træet mellem hullet og slutblikket skitse til en dybde på 3/8 inches eller i henhold til producentens specifikationer . Sæt slutblikket og fastgør det med trim skruer og en stjerneskruetrækker .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com