Sådan Fix Stikning Door Knob Låse
En stikning dørhåndtag lås indikerer en smøring problem inden låsen. En silicone glidecreme blev anvendt under fremstillingen , men ændringer i temperatur og fugtighed niveau sammen med hyppig brug forårsage smøremiddel til at fordampe eller bære ud . Reparation låsen indebærer at fjerne knop forsamling , rengøring og smøring af indre funktioner. Derefter skal du udføre regelmæssig vedligeholdelse for at holde låsen i gode arbejdsforhold order.Things du har brug
Philips skruetrækker
Tandbørste
Silikone glidecreme spray
Køkkenrulle
Show flere Instruktioner
1

Skru trim skruer. Sæt nøglen i nøglehullet , hvis det er relevant , og drej den 90 grader i begge retninger.
2

Tryk spidsen af ​​skruetrækkeren mod udløserknappen på siden af ​​knappen post og trække grebene fra hinanden og væk fra døren .
3

Børst knop hul rent med en tandbørste. Børst eventuelle løse snavs fra det indre af knop forsamling.
4

Spray det indre af knop forsamling med et silikonebaseret smørende spray. Tør overskydende smøremiddel fra knop trim med en papirserviet .
5

Sæt begge sider af grebet ind i hullet i døren, og tryk sammen , indtil du hører et klik. Tryk på trim til døren og erstatte trim skruer.
6

Fjern nøglen , hvis relevant. Hold flasken med smøremiddel op til nøglehullet og tryk på knappen hurtigt. Sæt nøglen og låse og låse døren flere gange for at arbejde smøremidlet ind i forsamlingen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com