Gør Basement Stairs sikrere for småbørn
Trapper kan være meget farligt for småbørn eller andre, der ikke er helt stabilt på deres fødder. Det er vigtigt for både sørge for din kælder trapper er så sikkert som muligt for småbørn samt have en måde at forhindre, at barnet ind i trappe helt for at opretholde et højt sikkerhedsniveau i din home.Things du har brug for
Låse
Baby gate
Tæpper
Grundlæggende værktøjskasse myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

forhindre barnet i at få adgang til trappen uden dit opsyn . Installer tastede låse på døren eller døre, der giver adgang til kælderen trapper. Hvis der ikke er nogen døre , blokere trappen ud med baby porte , at barnet ikke ved, hvordan man åbner og kan ikke klatre over nemt.
2

Sørg håndlister er let tilgængelige og sikre på begge sider af trappen. Hvis trappen er åbent i den ene eller begge sider , vedlægge dem med en form for side eller søjler så små børn ikke kan snuble og falde over den side af trappen til jorden.
3

Sørg for, at trappeopgangen er veloplyste , så småbørn og alle andre ved hjælp af trappen vil være i stand til at se hvert trin klart og nemt. Installer ekstra belysning, hvis det er nødvendigt.
4

Efterlad ikke rod eller elementer på trappen , hvor du eller barnet kan falde over dem. Hold trapper fri for forhindringer på alle tidspunkter. Lad ikke dit barn til at bære genstande ned ad trappen , og sørg for de holder håndlister på alle tidspunkter.
5

Installer en skridsikker dækker på trappen eller tæppe dem til at hjælpe levere sikker trækkraft. Glatte trapper kan være svært at navigere.
6

Lad ikke dit barn på trappen uden opsyn. Småbørn bør ledsages af en voksen samtidig med at gå op og ned kældertrappen . Den voksne skal holde sig inden for armslængde eller holde barnets hånd at forhindre fald og skader.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com