Hvordan man behandler en skrå indkørsel om vinteren
Selvom det er vigtigt hurtigt at behandle snedækkede eller isglatte områder omkring dit hjem om vinteren, bliver det endnu mere afgørende, når du har en skrå indkørsel . En stor eller lille hældning er en åben invitation til glider og falder på den glatte overflade, og kan resultere i alvorlige skader på dig og dine kære. Ved korrekt at behandle din skrånende indkørsel , kan du mindske risikoen og giver en overflade , hvor de besøgende til dit hjem kan få trækkraft , selv i de værste weather.Things du har brug
Skovl
Snowblower
Rygsæk eller håndholdt sprøjte
Flydende tømiddel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fjern sne fra din indkørsel med en sneskovl eller blæser . Arbejde fra side til side i stedet for op og ned ad indkørslen . Ved at arbejde side til side , vil du reducere din risiko for at falde ved at gå på tværs af skråningen i stedet for op og ned.
2

Fyld en rygsæk eller håndholdt sprøjte med flydende is smelte , som typisk er lavet med natriumchlorid eller calciumchlorid, de samme ingredienser, der normalt findes i faste former af is - smeltende produkter. Du kan købe flydende tømiddel hjemme forbedring og isenkræmmere . Læs vejledningen for at bestemme det nødvendige beløb til at dække det område af din indkørsel . Undgå over- påføring af produktet og bruge det kun som foreskrevet . Flydende is smelte fungerer bedre på en skråning end salt nuggets eller andre tørre is -melt produkter, der kan simpelthen hoppe ud af drevet og ruller ned ad skråningen.
3

Påfør flydende is smelter til hele overfladen af ​​din indkørsel . Brug en frem-og -tilbage fejende bevægelse og anvende en grundig lag til overfladen. Arbejde fra side til side , indtil hele indkørslen er dækket.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com