Sådan Set Up Surge Protection
Moderne elektroniske enheder såsom storskærms- tv og computere kan koste tusindvis af dollars. Lynnedslag under et tordenvejr kan ødelægge din følsomt udstyr på et øjeblik ; men storme er ikke den eneste årsag til sådanne skader. Overspænding ske inde i dit hjem på en regelmæssig basis, og du kan ikke engang være klar over disse spændingsudsving . Nogle elektroniske enheder har indbygget overspændingsbeskyttelse , men det betyder ikke altid giver tilstrækkelig beskyttelse. At beskytte elektronisk udstyr mere effektivt, installere en overspændingsbeskytter . Du bør også installere en nødstrømsforsyning til din computer. Instruktioner
Set Up en Surge Protector
1

Sæt overspændingsbeskyttelsen i en stikkontakt . Tilslut ikke beskytteren i en strømskinne eller en forlængerledning , da dette ikke vil fuldt ud at beskytte det tilsluttede udstyr.
2

Sæt dit elektroniske udstyr i afsætningen på overspændingsbeskytteren . Nogle beskyttere har flere forretninger , der altid er på samt et par , som du kan tænde og slukke efter behov.
3

Tryk på kontakten eller tryk på " Power" knappen på overspændingsbeskytter for at tænde den . En glødende lys typisk indikerer, når beskytteren fungerer.
Set Up en Uninterruptible Power Supply
4

Tilføj op watt af alle computerens komponenter , som du ønsker at tilslutte til UPS'en. Det samlede effektforbrug må ikke overstige den angivne kapacitet UPS .
5.

Sæt UPS'en til en stikkontakt , og lad batteriet i omkring fire timer .
6

Turn slukke for computeren. Tilslut alle computerens komponenter til afsætningen på de UPS'en.
7

Tænd for UPS og derefter tænde computeren . Hvis software blev inkluderet med din UPS , installere det nu.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com