Hvordan til at hænge en brandslukker i en brandhærgede blok
brandkrav fastsætte, at brandslukkere skal placeres i bestemte områder af bygninger for at gøre strukturer sikrere i tilfælde af brande. Der er en række af ildslukkere bøjler til rådighed , og du bliver nødt til at følge strenge koder, når du installerer dem . At hænge brandslukkere på brandhærgede blok strukturer , skal du bruge toggle ankre med skruefastgørelsesmidler . Toggle ankre er Plastbanderoler der udvider inde i et hul, når en skruefastgørelsesorgan er trådet stramt indeni. Denne type anker vil sørge for , at ildslukkeren er korrekt fastgjort til de brandhærgede block.Things du har brug
Lokale brandkrav
Målebånd
Hængende beslag
Mærkning redskab
Ildslukker KAYAK Bor hoteltilbud ¼ tommer murværk bit
¼ -tommer skifter med skruefastgørelsesmidler
Hammer
skrue pistol eller skruetrækker
Beskyttelsesbriller
støvmaske
Vis Flere Instruktioner
1

henvises til lokale brandsikkerhed koder, som er placeret på internettet eller på en lokal bygning inspektørens kontor , for at få den nøjagtige højde specifikationer for brandslukker placering.

2

Fastgør ophængningsbeslaget til ildslukkeren , og hold det op til den brandhærgede blok væg. Mål fra gulv op , og sørg for , at ildslukkeren hænger i den ønskede højde . Trace omkring ophængningsbeslaget , så du ved præcis, hvor at hænge det på væggen.
3

Afbryd ophængningsbeslaget fra ildslukkeren og placere det inde i spores linje, som du gjorde på brandhærgede blok . Placér spidsen af ​​en muret lidt gennem en tildelte slot i bøjlen og bore et hul lidt dybere end skruefastgørelsesorganet . Fortsæt boring gennem hver forboret slot.
4

Skub bøjlen ud af vejen for de borede huller, og slip plast veksler ' tilspidsede ender gennem dem. Tryk på bagsiden af ​​skifter med en hammer efter behov fuldt ud at sikre dem ind i hullerne .
5.

Placer ophængningsbeslaget over indsatte skifter og justere det tildelte slot til den korrekte toggle . Sæt skruerne i hver toggle og tråd dem ved hjælp af en skrue pistol indstillet på en langsom hastighed for at forhindre stripning . Brug en skruetrækker , hvis du ikke har en skrue pistol.
6

Hæng brandslukker på beslaget og kontrollere målingerne til at sørge for , at placeringen er i overensstemmelse med de sikkerhedsmæssige koder.


Hus Have © have.989214.com