Sådan tilføjes Kemikalier til en brønd for High Jern
Da vandboringer ikke er tilsluttet byens vand - behandling , der fjerner skadelige stoffer , skal husejere , der bruger en vand godt vide hvordan man kan identificere potentielle problemer forurening og hvordan man kan løse dem på den sikreste mulige måde. En høj Jernindholdet i vand er et fælles problem, som godt vandforbrugere , og at vide , hvordan du fjerner jern fra vand kan gå en lang vej mod at beskytte din familie fra vand contamination.Things du har brug
Klor blegemiddel

Vis Flere Instruktioner
1

bestemme mængden af ​​klor du skal bruge til chok kloring . Med hensyn til at tilføje kemikalier til din godt , chok kloring er ofte den mest effektive metode til at fjerne jern fra vand. Men chok chlorering kræver et chlor- koncentration på 50 til 100 dele per million og en kontakttid på mindst seks timer for at være effektiv. Mængden af ​​blegemiddel er nødvendig for at opnå denne koncentration afhænger af størrelsen af brønden ; en 2-tommer diameter og med 50 liter vand kræver kun 1/4 kop blegemiddel , mens en 12- tommers diameter og med 200 liter vand kræver op til 4 kopper.
2

Tilføj klor til dit vand godt at chokere chlorinate -opløselige jern og bakterier. Brug kun det beløb, du målt i trin 1 og køre vand i dit hjem, indtil der er en klor lugt til vandet ; brønden skal også lugter klor . Lad chlorerede vand stå i godt for seks til 12 timer.
3

Anbring enden af din have slange i et passende område bortskaffelse vand og køres, indtil vandet har ingen påviselig klor lugt . Bemærk, at kasseret vand er stærkt chlorerede , så det må ikke bortskaffes på septisk systemer , VVS -systemer, eller på græsplæner og blomsterbede. Dette er kendt som " rødmen " dit vand godt ; Brug ikke vand i hjemmet , indtil systemet er fuldt tømte.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com