Sådan installeres en tønde Bolt på en metaldør
Den korrekte installation på en tønde bolt kræver den rigtige type skruer. Hver type af gevindfastgøreren - skruer og bolte - er designet til at holde i specifik type materiale. For eksempel har en træskrue har grove tråde , der er designet til at give holdekraft i alle typer af træ. For at installere en tønde bolt på en metaldør , skal en nitte have den korrekte type af tråde at holde det tynde materiale. Tønden bolt har evnen til selv at bore et hul i metallet, og dette vil sikre hullet er den rigtige størrelse , og vil give den mest holdekraft for tønde bolt.Things du har brug
Barrel bolt < br > Blyant
# 14 selvborende undersænket skruer
skruemaskine
Torpedo niveau
2 -tommer træskruer
stjerneskruetrækker myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Skub skudriglen frem til sin længste position. Lås det på plads ved at skubbe bolten arm ind i den forreste slot af låsen kroppen. Skub fangsten løbet af den forlængede bolt .
2

Placer de samlede tønde bolt på den indvendige overflade af en metaldør s låsen side med fangsten sidder på dørkarmen . Sørg for den samlede krop sidder i en højde , der vil være praktisk for dig
3

Sæt spidsen af ​​blyant inde i en montage hul - . Placeret på låsen kroppen. Flyt blyant i en cirkulær bevægelse for at markere hullet på metaldør . Fjern fangst fra enden af ​​cylinderen bolt. Sæt fangsten til side.
4

Kør et # 14 selvborende forsænker skrue gennem slusen kroppen på det markerede hul med en skrue pistol. Sørg for, at skruen holder låsen fast til døren. Indstil et niveau oven på låselegemet og justeres, indtil niveauet læser plan. Kør en selvborende skrue gennem hvert hul i kroppen.
5.

Skub fangsten over tønde bolt. Skub toppen af fangsten tæt til bunden af niveauet. Kør en 2-tommer træ skrue gennem hver af de fangstopgørelser monteringshullerne med en skrue pistol til at fastgøre den til dørkarmen . Skub skudriglen åbnes og lukkes flere gange for at sikre, at det fungerer korrekt. Løsn de fangstbegrænsninger skruer, og juster indtil skudriglen fungerer korrekt. Spænd skruerne når du er færdig .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com