De forskellige måder at låse døre med en hængelås
Øge sikkerheden i flere forskellige stilarter af døre ved hjælp af en hængelås til at holde døren lukket . Ikke alle typer af døre er befordrende for at tilføje en hængelås , og du bør ikke stole på en hængelås til sikkerhed på døre såsom hoveddøren af ​​dit hjem. Andre døre , såsom porte og skabe, som ideel til sikring med hængelåse. Gennem låsen

Portene på nogle døre er bygget til at passe en hængelås . En metal gate på en kæde - link hegn omkring en baggård swimmingpool , for eksempel, har en lås egnet til en hængelås . Luk låsen fast , så tungen er mellem de to beslag . Kig efter huller i tungen og beslag, som bør tilpasses , når låsen er lukket . Sæt en hængelås gennem disse huller og sikre hængelås .
Kæde

En kæde er ideelt til brug i forbindelse med en hængelås til at sikre forskellige stilarter af døre. Hvis et plankeværk har to døre , og hver af disse døre har et håndtag , kan du passerer en kæde gennem begge håndtag. Træk kæden undervist og lås den fast med en hængelås . Denne måde at låse dørene er ideel, fordi hvis nogen trækker på begge dør , vil den bevæge sig med den anden dør og ikke åbne.

Beslag
p Hvis du ønsker at øge sikkerheden for en dør , såsom en dør inde i dit hjem , et skur dør eller en garageport, købe sikkerheds beslag til at montere . En typisk sikkerhed beslag leveres i to stykker . Et stykke tillægger døren og det andet stykke tillægger struktur, såsom væggen ved siden af ​​døren. Begge konsoller indeholder et hul, som du kan bruge til at sikre døren med en hængelås .
Cable

kæden er ideel at bruge sammen med en hængelås til at sikre en dør eller et sæt af døre , ved hjælp af tyk sikkerhedskabel er endnu mere sikker. Mens nogen kan skære igennem en kæde med den rigtige størrelse boltsaks , nogle kabel er så tyk og stærk, at skære igennem det er meget svært. Før kablet gennem håndtaget af døren , du ønsker at sikre og tage kablet til en stærk struktur i nærheden. Pass hængelås gennem sløjfer i slutningen af kablet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com