Smart Step System til Pool Steps
Smart Step System er et system af stiger , der skal benyttes med overjordiske pools. Fremstillet Main Access selskab , Smart Step System kombinerer to af selskabets produkter i et system, der giver lettere og sikrere pulje adgang end nogen enkelt komponent. Systemet kan også tilpasses ved at tilføje ekstra funktioner fra Main Access vifte af produkter. Komponenter

grundlæggende Smart Step System kombinerer to produkter - Smart Step og Smart Choice stigen. Smart Step er en flad -pack sæt af trin og stigrør . Trinene snap og skrue sammen nemt derhjemme og kræver ikke nogen særlige værktøjer , selv om de tager to personer til at samle. Du vil også nødt til at købe sand for sandsække , der giver ballast til trin. Rækværket af Smart Steps klip end din pool rim at holde trinene på plads . Det smarte valg Ladder er også samles hjemme og er en justerbar plast stige med gelænder , der passer over kanten af poolen .

Fordele

Ved at kombinere Smart Step og Smart Choice Ladder, kan du oprette et system, der giver dig mulighed for at placere trin på ydersiden af ​​din pool og en stige på indersiden. Dette giver svømmere til lettere kravle ind og ud af puljen . Trinene låse på plads til at give en sikker og stabil adgang til pool , især for yngre og ældre svømmere. Trinene kan også være knyttet direkte til et dæk , hvilket giver ekstra stabilitet.
Tilføje funktioner

Udover Smart Step og Smart Choice Ladder, du kan tilføje andre vigtigste adgang produkter til systemet. Smart Lite kan installeres på trappen af ​​smart skridt at give belysning om natten. Disse lys behøver ikke nogen speciel hardware til at installere . Smart Step kan også kombineres med Intelli -Gate at tilføje ekstra sikkerhed. Den Intelli -Gate forhindrer børn i at klatre op ad trappen og ved et uheld falder i puljen.

Ulemper

Smart Step System kan kun bruges med Main Access produkter , så hvis du allerede har en pulje stige og ønsker at tilføje en af ​​de smart skridt komponenter, er det måske ikke kompatible . Smart Step komponenter kræver alle selvsamling , og det kan ikke passer til alle mennesker. Systemet kan justeres til at passe puljer mellem 48 og 54 inches høj , så hvis din pool er ikke inden for disse dimensioner , kan Smart Step System ikke passer til din pool.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com