Den bedste kvalitet Push Låse
Push låse er en type lås almindeligt brugt på emner med dobbelte skydedøre , såsom skabe, døre , kasser , skuffer, montrer og vejudstyr. Med en push låsemekanisme , at brugeren trykker på en knap for at låse og bruger en nøgle til at låse op. Når brugeren trykker på knappen , en stift i de centrale tønde låser døren i at bevæge sig sideværts . Tønden er fjederbelastet og PIN låser . Generelt ser for sluser lavet af massiv messing , som har en anti- bore beskyttende mekanisme . Fast Radial Pin Tumbler

Radial stifttilholdere har mange ben på forskellige længder , der er placeret i en cirkulær formation omkring den centrale tønde. Antallet af ben spænder 7-10 afhængigt af den stil af tørretumbleren . Tørretumbleren låses op med en rørformet nøgle. Disse låse har en fast kombination og kræver ikke en hovednøgle system. Dette giver brugeren mulighed for ekstra sikkerhed og forhindrer uautoriseret nøgle dobbeltarbejde .
Udskiftelige Radial Pin Tumbler

Udskiftelige radial stifttilholdere ligner faste tumblere . De bruger stifter af forskellige længder i en cirkulær formation at låse cylinderen på plads. Foranderligt tumler har en foranderlig tastekombination. Brugeren kan ændre nøglen kombination med en specifik hovednøgle . Denne metode gør det muligt for brugeren at undgå bekostning af at købe nye låse , hvis nøglerne mistes .
Disc Tumbler

Disc tumblere består af en række diske, som har forskellige profiler . Profilerne skal være på linje med en bestemt nøgle for at låse op . En fem -disc tilholderlås kan give 200 forskellige profil kombinationer. Disc tumblere bliver låst op med en traditionel flad nøgle.
Tri -Drive

Tri- drev push- låse er designet til at afskrække manipulation og for at give nem adgang til et element. Tri- drev push- låse ansætte en generisk trekantet drev nøglen til at låse mekanismen. Tri- drevlåse fungerer godt inde i boliger til børnesikker møbler med skuffer eller i virksomheder, der ønsker at afskrække hurtig adgang til bestemte emner. Fordelen for brugeren er, at hvis nøglen mistes en anden kan udtages nemt uden at købe en ny lås.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com