Hvad er Nærhed Badge Bærbare Scannere
? En nærhed badge bærbar scanner er en håndholdt scanning enhed , der kan læse oplysninger fra en magnetisk ladet nærhed kort. Scanneren kan opdage og reagere på oplysninger, når en tilknyttet nærhed kortet er Scannet foran detektoren. Portable Scanner

Bærbare nærhed scannere er håndholdte , batteridrevne enheder, der bruges til at scanne magnetiseret plastikkort kaldet nærhed kort . De scannere afgive en konstant frekvens, som interagerer med de magnetiske partikler på kortet , hvilket resulterer i et magnetisk felt. Scanneren læser de binære data , der udsendes af kortet, gemmer de oplysninger i sin hukommelse og tillader eller afviser sikkerhed adgang .

Nærhed Cards

Proximity cards gemmer data på et magnetstriben . Dataene gemmes i binær form ved polariserende mikroskopiske magneter på overfladen af ​​magnetstriben . En del af strimlen overflade indeholder identificerende oplysninger , såsom dit navn og identifikationsnummer . Resten af ​​strimlen indeholder oplysninger om, hvad adgang kortholderen skal ydes .
Security bruger

Bærbare nærhed badge scannere er populære for adgangskontrol på en fleksibel vifte af miljøer. Scannere bruges til at kontrollere adgangen til områder med høje sikkerhedskrav , såsom fængsler , medicinske og industrielle områder. De kan også bruges til lavere sikkerhed operationer , såsom rekreative anlæg adgang , køreveje porte og kontorbygninger.
Tracking Bruger

Tracking-systemer også gøre brug af nærhed badge scannere til asset management formål. Forhandlere kan bruge en badge scanner til at scanne nærhed kort knyttet til afsendt varer. Nærhed scannere bruges også på hospitaler til at logge patienternes aktiviteter . Bærbare badge scannere designet til tracking kan opdage og registrere data og sende den til en database -server, der behandler og gemmer scanningen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com