Bi- Fold Door Sikkerhed
Bi- fold døre er opdelt i to med et hængsel holder dem sammen i midten. Disse døre fylder mindre gulvplads , når den åbnes , så de bliver ofte brugt til toiletter , hvor gulv pladsen er en præmie . Dørene kan udgøre en sikkerhedsrisiko , hvis de ikke er installeret korrekt , og hvis grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger ikke følges. Dør Vægt

Portvægt afhænger af bi-fold dør installeret. Hule kerne døre vejer meget mindre end massiv plade stilarter. En tung dør er mere tilbøjelige til at forårsage skade , især for et lille barn , hvis det ikke er installeret korrekt. Brug hule kerne bi-fold døre, hvis dette en bekymring , eller hvis døren har et svagt spor mekanisme. Solide døre giver en mere robust dør, der er mindre tilbøjelige til at skade og splintre . Det er det sikreste valg, hvis du kan sikre korrekt installation af en kvalitet spor, er mindre tilbøjelige til at glide fra sporet som massive døre .
Door Track

Bi- fold døre kan glide fra sporet , får dem til at falde ned og forårsage personskade. Sørg for, at døren passer solidt i sporet og ikke glider ud fra enten toppen eller bunden spor, når den er åbnet og lukket. Døre med en top pin, der glider ind og låser på plads i øverste spor er mere sikre end dem, der ikke falder i hak. Brug et nummer med skyderen hjul for at sikre døren bevæger sig jævnt og frit uanset dens vægt. Døre tendens til at drøne , stick eller ryste løs i ikke -hjulede spor.
Hinge Farer

Faren med en bi- fold dør er centrum hængsel . Forkert lukning af døren kan forårsage en klemt eller knækket finger. Et hængsel lås lavet til bi-fold døre giver dig mulighed for at låse døren i åben eller lukket position , så der er ingen fare for utilsigtet lukning og klemte fingre. Brug kun håndtaget til at åbne og lukke dørene , og sikre, at ingen er i nærheden af ​​hængslet område , før du flytter dør langs sporet .
Clearance

Kæmper med en fast dør øger chancerne for en klemt finger eller en dør glider fra sporet . Hold gulvet i og uden for skabet eller værelse klar på hver side af døren. Hvis du installerer dør over plys tæpper , sikrer døren har nok bund clearance til at indstille over tæppet , så det kan bevæge sig frit. Hvis døren har en fuld bund spor, vakuum det ud med jævne mellemrum. Debris i dette spor kan forårsage døren til at holde fast .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com