Hvad er de fem grundlæggende metoder til bekæmpelse af gnavere &Insekter
? Uanset om det er en gnaver invasion eller et insekt infiltration du har fået at vide, hvordan man kan fjerne problemet, før det kommer ud af hånden . Mens forebyggelse er at foretrække frem for reaktionære foranstaltninger for at eliminere problemer med skadedyr , er det stadig nyttigt at vide, hvordan man styrer gnavere og insekter , selv efter der er et problem . For at du kan maksimere dine foranstaltninger skadedyr reduktion , er du nødt til at kende de fem grundlæggende metoder for gnavere og insekter kontrol. Sanitet

Sanitet er en forebyggende foranstaltning , du kan tage for at kontrollere gnavere og insekter. Sanitet omfatter fjernelse eller opbevaring af udstyr , der forventes at tiltrække gnavere og insekter fra virksomheden. Sanitet omfatter også korrekt opbevaring af fødevarer eller affald på en måde, der ikke tiltrække gnavere og insekter. Holde overflader rene , såsom gulv og bordplader , er også en meget effektiv måde at kontrollere gnavere og insekter.
Udelukkelse

Udelukkelse er hovedsagelig processen med at bevare dit struktur , hvad enten det er et hus eller en forretning , så at der ikke er indgangspunkter at insekter og gnavere kan få adgang til indersiden af strukturen. Det er noget lettere at udelukke gnavere , da de har brug for større huller og åbninger for at få posten end at gøre insekter. En regelmæssig inspektion af konstruktion vil give dig mulighed for at vurdere , hvilke foranstaltninger du skal tage at forsegle indgange til strukturen. Åbninger omkring døre , rør og ledninger er nogle af de mest almindelige steder, som du har brug for at forsegle at kontrollere gnavere og insekter.
Forgiftning

Forgiftning er et levedygtige mulighed, hvis du allerede har et skadedyr problem. Der er to metoder, du kan tage for at forgiftning. Det første indebærer at bruge kommercielt tilberedt koaguleringsmidler eller toksicitet giftstoffer lave , som anvist på etiketten af produktet. Den anden metode er at hyre en professionel skadedyrsbekæmpelse firma til at vurdere omfanget af problemet og eliminere det i overensstemmelse hermed . Begge tilgange er effektive, men for mere involverede skadedyr spørgsmål, konsultere en professionel kan være i din bedste interesse .
Farveoverlapningen

Trapping er mere almindeligt for gnavere, men du kan fælde insekter samt med agn og netting. To af de mest almindelige fælder for gnavere er snap fælder og bur fælder. Snap fælder er de klassiske fælder , som du ser i tegnefilm , hvor gnaver initierer fælde og fælden snaps ned på gnaver at fjerne det. Ligesom snap fælder bur fælder bruge en lokkemad for at tiltrække gnavere , men bur fælder adskiller sig i , at de ikke dræbe gnaver. Det er op til dig at afgøre, hvilken metode du foretrækker.
Bortskaffelse bortskaffelse

Affald er en anden enkel, men effektiv forebyggende metode til at kontrollere gnavere og insekter. Hvis du kan holde elementer, såsom madrester , væk fra skadedyr; gnavere og insekter vil blive mindre tiltrukket af din placering. Er afgørende for at forhindre gnavere og insekter i første omgang
hoteltilbud - Bortskaffelse af flydende affald og skrald i den rigtige steder - og i tide .

Hus Have © have.989214.com