Sådan Secure et bornholmerur til en Væg
En bedstefar ur er et tungt stykke af møbler, der kan såre nogen eller blive alvorligt beskadiget, hvis det vælter . Uanset om du bor i en tilstand , der oplever jordskælv eller du har små børn og kæledyr , der har tendens til at banke ind i møbler , sikring af dit ur til væggen er en smart beslutning. Du kan finde møbler stropper i de fleste hjem forbedring butikker . Ofte består af tre dele: et beslag til væggen, en til dit ur og en strop til at forbinde de to beslag . Ting du skal
Stud Finder
Målebånd
Blyant
Skruetrækker
Vægbeslag
Wall rem myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Find en væg stud . Enten købe en elektrisk stud Finder og køre det langs din væg eller manuelt måle for en stud . Studs er typisk placeret på trin 16-tommer , der er forankret i en stikkontakt. Knock på væggen for at teste for en stud - Hvis lyden er hul , har du ikke placeret en stud . Du kan også bore i en test stedet, og hvis boret oplever modstand du har nået en stud . Fodlister er naglet ind i stutterier , så hvis du kan finde et søm i din fodpanelet , kan du bruge det som en guide .
2

Bestem hvor på bedstefar ur, du vil vedhæfte et beslag . Ved hjælp af et målebånd , regne ud hvor mange inches fra jorden beslaget vil være. Anvende samme måling til væggen, og gøre et mærke med en blyant . For eksempel, hvis det sted på uret , hvor beslaget vil blive knyttet er 60 inches fra jorden , gør en blyant mærke på væggen 60 inches fra gulvet.
3

Bor et hul i væggen på blyanten mærket. Lav hullet lidt mindre end den skrue du har tænkt på at bruge til at fastgøre vægbeslaget.
4

Skru vægbeslaget ind i væggen , og den anden konsol ind i bagsiden af ​​dit ur .

5

Placer bornholmerur foran vægbeslag og fastgør de to konsoller bruge bæltet forudsat. I nogle tilfælde kan gjorden fastgøres til vægbeslaget , mens det i andre stroppen er en tredje brik , der skal sløjfes gennem begge dele. Når remmen er på plads , kan du flytte møblerne tættere på væggen , hvis du vil .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com