Sådan Plan en evakueringsrute
Når en forestående trussel mod dit hjem er annonceret , er det for sent at begynde at planlægge din evakuering rute. Trusler såsom orkaner , snestorme , oversvømmelser og skovbrande typisk ske med lidt at ingen varsel. Således planlægger en evakuering rute på forhånd af en trussel giver dig tid til at tænke ud muligheder og undersøge alternativer. En lille pre- planlægning kan spare dig tid og muligvis dit liv. De følgende trin vil tilbyde en simpel tjekliste til at hjælpe dig med at planlægge din evakuering rute. Ting du har brug KAYAK
Kort internetadgang
Notebook eller bindemiddel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

vurdere mulige trusler. Overvej det område, hvor du bor, og undersøge mulige trusler. Mennesker, der lever langs Gulf Coast bliver nødt til at overveje, orkaner, oversvømmelser og tornadoer, hvor som folk, der bor i Californien skal overveje, skovbrande og jordskælv. Identifikation af mulige trusler vil hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger , når de planlægger den evakueringsplan .
2

kortlægge eventuelle evakuering destinationer. Under hensyntagen til den type trusler, som du kan støde på , identificere flere steder, der kunne tjene som en evakuering destination. Hvis du nogensinde behøver at evakuere , at vide, hvor du er på vej , er lige så vigtig som evakueringen selv. Overvej destinationer, der er på forskellige områder og af varierende afstande . Da du ikke kender fra hvilken retning truslen kommer , er du nødt til at have planer for flere scenarier . Tre til fire destinationer vil tjene dette formål.
3

Kort flugtveje . Ved hjælp af et kort eller internettet, kortlægge detaljerede kørselsvejledninger til hver destination. Vær sikker på at du inkluderer både skriftlige instrukser og et grafisk kort for hvert sted. Plan alternative veje, omveje og muligheder i tilfælde af en trafikforseelse backup, afspærret gader eller andre forhindringer , der måtte opstå på den primære rute. Fremhæv din rute på kortet i gul og alle suppleanter ruter i en vanskelig farve at gøre kortet lettere at forstå i en nødsituation.
4

Skøn gas nødvendig i tilfælde af evakuering . For hver rute , måle kilometertal og beregne din forventede gas forbrug for ruten. Vær sikker på at tage hensyn til den tid sidder i trafikken så godt. Løb tør for gas under en evakuering er en alt for almindelig begivenhed , der ikke er let afhjælpes . For hver rute , bruger internettet til at identificere tankstation steder, der eventuelt kunne bruges i en nødsituation.
5

Identificer destination indkvartering. Venner og familie er gode steder at undersøge for eventuelle evakuering destinationer. Hvis ingen af disse er muligt, vil du nødt til at kigge ind på hoteller , moteller og andre huslejer . Igen , på udkig efter et motel , mens du evakuerer er ikke ideel. Alle andre, der har besluttet at evakuere er også på udkig efter et hotel , og de vil sælge ud hurtigt. Identificer 3 til 4 logi muligheder i hver evakuering destination og inkludere kontaktoplysninger og retninger, som en del af din evakueringsplan . Hvis du har disse oplysninger , kan du ringe i forvejen for at foretage reservationer , før du forlader .
6

Saml din evakueringsplan . Ved hjælp af et bindemiddel eller notebook , samle dine oplysninger i et enkelt sted. Brug fanerne til at adskille de forskellige ruter, hotel information og andre oplysninger for nem adgang nødsituation. Dette bindemiddel bør opbevares i en bekvem beliggenhed og opdateres regelmæssigt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com