Sådan Plan en Emergency Escape From en Hjem
Tanken om en brand er så foruroligende at mange mennesker, at de foretrækker ikke at tænke over det overhovedet. I tilfælde af et hus brand, hvad du ikke kender virkelig kan skade dig. Odds er , at dit hjem vil forblive sikker, men i tilfælde af en uforudset tragedie , din familie har brug for at være forberedt på det værste. Her er nogle nyttige forslag til, hvordan du forbereder din familie for en nødudgang af dit hjem. Med blot en lidt forudgående diskussion og et par øvelser , kan du sikre , at du og dine børn ved, hvad de skal gøre , og hvor gå i tilfælde af en brand nødsituation. Ting du skal
kort af dit hjem
stopur
Brandsikker stige myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Har en familie møde for at drøfte på mindst to måder at hver person kan få ud af deres værelse og hjem, hvis en brand nødsituation skulle opstå . Tegn et kort over dit hus, og bruge det som en visuel guide på dit møde . Har hver person skitsere en personlig rute til at flygte fra en brand på kortet.
2

Tal med din familie et sikkert sted mindst en blok fra dit hjem, hvor du kan mødes i tilfælde af et hjem evakuering . Sørg for at alle ved præcis, hvor at rapportere , og hvordan man kommer dertil .
3 p Hvis dit hjem har mere end én etage, holde en stige ovenpå . Det bør være brandsikker og grundigt testet til at modstå varme og tryk. Øv klatre op ad stigen , og har hvert medlem af familien praksis klatre op ad stigen . Hvis du har små børn , praktisere at holde dem som du klatre. Sørg for at pad overfladen nedenfor , hvis du skulle falde.
4

Udfør en mock boremaskine, og bruge et stopur til anden din families vellykkede flugt fra hjemmet. Få børnene interesseret i at forbedre deres tid ved at lave en konkurrence ud af boret . Når du føler , at alle er sikker på flugt, holde en uventet bore midt om natten eller ved daggry . Dette vil give dig en bedre idé om , hvordan din familie ville reagere i tilfælde af en sand nødsituation og kunne hjælpe dig med at forbedre chancerne for at vide, hvad de skal gøre og hvordan det skal gøres hurtigt .


Hus Have © have.989214.com