Sådan Beskyt din Screen Door fra børn og kæledyr
Beskyttelse af dine skærm døre fra børn og kæledyr er ikke en vanskelig opgave , men det er en opgave , der kan kræve gentagne indsats. Du kan se succes hurtigere ved at kombinere brugen af flere trin samtidig. Når du har oprettet dine forventninger til dine kæledyr og dine egne børn, kan du nødt til at tilbyde lejlighedsvise rettelser eller kommunikere dine forventninger til dine børns venner . Ting du skal
klistermærker eller dørskilte myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Hold din hoveddør lukket, når det er muligt. Dette forhindrer kæledyr fra at komme i kontakt med skærmen døren og placerer en barriere mellem skærmen og dine børn , mens de er indendørs. Blot skulle åbne din hoveddør vil bremse dine børn, når de forlader . De vil også nødt til at stoppe for at lukke hoveddøren , før de tillader skærmen døren til at lukke bag dem , hvilket kan reducere dør smække.
2

Åbn og luk døren for dit kæledyr og børn. Vent, indtil de er rolige og betaler opmærksomhed, så åbne døren så bredt som muligt for at give dem mulighed for at afslutte uden at komme i kontakt med døren.
3

Hold din skærm dør i god stand . En beskadiget dør kan blive mere beskadiget gennem rutinemæssig brug. Børn kan tendens til at behandle en beskadiget dør med mindre omhu . Børn kan vælge på iturevne skærme , og en dør med en fjeder eller stempel lukkemekanisme i forfald smække lukket , hvilket fører børnene til at acceptere en smækkende dør som rutine. Installer en selvlukkende system eller lukkemekanisme hydraulisk at reducere slitage på døre .
4

Tilføj et visuelt stikord til at advare mennesker og kæledyr , at din skærm er lukket. Kommer ind i huset på en klar dag , kan børn og husdyr ikke mærke skærmen mod dit hus mørkere interiør, og kan gå ned i døren, fejlagtigt at tro, den åben. Produkter såsom klistermærker og magnetiske skilte er til rådighed til at tjene som advarsler om en lukket dør .
5

aktivt at styre adfærd dit kæledyr. Genkende de tidlige tegn på, at dit kæledyr har brug for at besvare opkaldet af naturen til at reducere uopsættelighed ved døren. Modvirke kæledyr fra gravede ved døren eller aggressivt hilsen fremmede , der kommer til din dør. Brug et simpelt system af konsekvent at straffe negativ adfærd og givende acceptabel adfærd for at korrigere og vejlede dit kæledyr i mere acceptable vaner. Faglig uddannelse kan være nødvendig for kæledyr med indgroede eller alvorlige adfærdsmæssige problemer .
6

Lær dine børn at have respekt , når du bruger døren. Hurtigt rette eventuelle adfærd, der kan føre til beskadigelse, herunder smække døren , løb ind og ud af huset, eller kommer og går ofte. Modvirke børn fra at bruge deres fødder til at åbne eller lukke døren. Opfordre børn til altid at bruge dørhåndtaget at manipulere døren.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com