Brandøvelse Sikkerhedsregler
Aldrig antage, at din familie vil instinktivt vide, hvordan at reagere under en brand . En brandøvelse skal udføres to gange om året , især hvis der er børn eller ældre borgere i husstanden . Rendezvous

Udpeg et mødested udenfor hjemmet, hvor familiemedlemmer kan samles efter afslutter branden. Dette gør det muligt tegner sig for alle i husstanden , så brandmænd kan blive informeret , hvis nogen mangler.
Flugtruter

Hver stue skal have mere end én flugtvej . Anden sal værelser bør have en brandtrappe stige, der kan sænkes fra vinduet til jorden.
Locks

Alle medlemmer af husstanden skal øve oplåsning vinduer og døre og være i stand til at gøre det i mørke.

døre

Check for varmen , før du åbner en dør. Placer bagsiden af ​​din hånd mod døren , døren knop og rummet under døren, før du forsøger at åbne døren. En varm døren kunne betyde, at der er brand på den anden side.
Crawl

varme og røg stiger, så kravle på gulvet for at holde fra indånding af røg . Prøv at holde dit hoved inden for to meter af gulvet. Hvis det er muligt , skal du bruge en våd klud til at dække din mund og næse.
Get Out Fast

Forsøg ikke at få fat i værdigenstande eller redning kæledyr , mens forlader en brand. Kom ud af skade på vej , og derefter ringe til brandvæsenet .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com