Hvor farligt er asbest i gulvfliser
? Er du remodeling et hjem med asbest gulvfliser eller arbejder et job, hvor asbest gulvfliser skal fjernes ? Så har du brug for at kende de risici, der er forbundet med håndtering og fjernelse af asbest gulvfliser. Asbest , når luftbårne , kan være meget skadeligt for dit helbred , hvis de indåndes . Det er vigtigt at tage visse forholdsregler , når der arbejdes med genstande, der indeholder denne farlige mineral . Identifikation

Ifølge Kevin Mathias fra buzzle.com , asbest "er en gruppe af mineraler , der forekommer naturligt som tynde adskillelige fibre. " Asbest har mange unikke funktioner , der adskiller den fra andre materialer. Mathias forklarer, at asbest er " modstandsdygtig over for varme , modstandsdygtig over for brand , en meget god non- leder af elektricitet , ekstremt holdbart og har en god kemisk resistens og lydabsorberende egenskaber. " Da disse kvaliteter var vigtige for mange i de seneste årtier , blev asbest brugt i mange ting , herunder gulvfliser.
Historie

Mathias forklarer, at næsten alle gulvfliser produceret frem midten af ​​1980'erne indeholdt asbest . Producenter foretrak asbest i gulvfliser snarere end andre materialer , fordi det gjorde produktionsprocessen nemmere , var holdbare og var meget omkostningseffektive. Disse fliser ifølge Mathias " bestod normalt af en blanding af kalksten , asbest, blødgører , stabilisator, bindemiddel og pigment. Blandingen blev sædvanligvis opvarmes til temperaturer på 300 grader F og tilføres en valse til at blive presset til den ønskede tykkelse . de blev derefter presset gennem cylindre for at opnå en ensartet tykkelse , hvorefter pigmenterende og overflade design blev gjort, mens fliserne var stadig varm og blød. fliserne blev derefter afkølet ved nedsænkning i vand , vand - sprøjtning , eller anbringes i en køleenhed . de blev derefter skåret i passende størrelse og vokset, klar til markedet. "
Effects

Asbestfibre i fliser gav dem egenskaber, som var meget vigtigt for mange entreprenører og husejere søger at flise deres gulve . Mathias , at asbest gjorde fliserne " slidstærk , fugt, olie, fedt, varme , syrer og baser . " Det er også " gav dem ekstra styrke og holdbarhed og øget fleksibilitet for dem ," forklarer Mathias . Pladerne kan modstå mange ekstreme forhold , som var god , ikke kun for producenten , men også brugeren.

Farer
p Som Mathias fortæller os , der bor i boliger, der indeholde asbest gulvfliser betyder ikke, at du er straks i fare. Men han advarer om, at hvis disse fliser var til at blive brudt , når fjernet, kunne at asbest nemt blive luftbårne . Hvis du ønsker at fjerne disse fliser , Mathias , at el-værktøj bør undgås. Pladerne skal fjernes ved håndkraft , og meget omhyggeligt. Placering nye gulve ned kan være meget farligt , da limen fra fliserne indeholder asbest , og bliver nødt til at blive slebet , forklarer Mathias . Selvfølgelig, når du sand ethvert materiale , støv vil blive inddraget . Med asbest fliser, kan det være meget farligt for dit helbred , så skal der træffes forholdsregler .

Overvejelser

For at forhindre asbest i at forurene luften, mens du fjerner disse fliser , mathias forklarer, at du skal holde mange ting i tankerne. Først, skal du ikke bruge nogen el-værktøj , der kan beskadige fliserne og sætte asbest i luften. For det andet må der ikke sandblæses disse fliser eller sand off lim fra fliser . Vær sikker på at suge disse fliser med vand, så partiklerne bliver for tunge til at flyde op . Også Mathias siger til aldrig støvsuge støv ( hvis der er støv) fra fliser og samtidig fjerne dem , da asbest partikler bliver fanget i vakuum. Og vigtigst af alt, slippe af med asbest fliser så hurtigt og sikkert som muligt . Som med enhver risikable procedurer , konsultere en professionel , før du fjerner asbest gulvfliser. Hvis det ikke er fjernet ordentligt , kan asbest føre til mange ødelæggende lidelser og sygdomme .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com