Fire Evakueringsprocedurer
Fire evakuering retninger er udstationeret i så mange virksomheder og private bygninger , at det bliver nemt at ignorere alle oplysninger om sikkerhed under en brand nødsituation. Men alle tager det er en hændelse - en malplaceret cigaretskod , en væltet stearinlys, en forkert blanding af kemikalier - og en brand kan overvinde en bygning. Det er vigtigt at kende de evakueringsprocedurerne brand , således at hvis en brand skal vises , vil du og dem omkring dig være i stand til sikkert at flygte . Hvorfor have en plan ?

Ligesom i enhver nødsituation , er det vigtigt at reagere korrekt i en brand. Manglen på en plan kan have dødelige konsekvenser . Ifølge National Fire Protection Association, har kun 23 procent af husstandene formuleret og praktiseret en plan for brandtrappe . Omkring 33 procent af amerikanerne adspurgte regnede med, at hvis en brand brød ud i deres hjem , ville de have mindst seks minutter at komme ud , før der var nogen trussel mod deres liv . , Inden for seks minutter af en brand starter , er det ofte for sent at komme ud af en brændende hjem (se reference 1) . Have en plan kan gøre en liv eller død forskel midt i en brand.

Hjem Evakueringsprocedurer

Hjem brand evakueringsplaner er normalt ikke postet på et iøjnefaldende sted ; ofte er der ingen evakueringsplan overhovedet. Dog vil kende et par vigtige principper hjælpe dig med at udvikle en procedure for dit hjem og familie. Begynd ved at tegne et kort over dit hjem. Derefter give mindst to måder at komme ud af hvert rum ; undertiden en brand kan blokere en fælles indgang . Dernæst skal du vælge en uden mødested, hvor alle kan mødes efter at have forladt huset fra ilden. Hvis der ikke er mødested kan en person løbe tilbage i den brændende bygning unødigt. Endelig øve proceduren. Husk, at hvis huset er fyldt med røg , kan du nødt til at kravle på gulvet for at komme væk fra de giftige dampe .

Erhverv Evakueringsprocedurer

på et sted for erhvervslivet, regeringsbygning , eller skole , bør der være brand evakueringsprocedurerne udstationeret i en mærkbar sted . For dem, udvikle de procedurer , kan et par vigtige indsigter bidrage til at udvikle den bedst mulige plan for brandsikkerhed. Ligesom et hjem brand procedure , skal business brand procedurer omfatte en fornuftig plan for flugt . Sørg medarbejdere er bekendt med , hvordan og hvor at forlade lokalerne. Men der er et par funktioner i en evakuering forretningsgang , der er i modsætning til en normal evakuering hjem . Først er der behov for en procedure for de medarbejdere, der måske har brug for at forblive i bygningen med henblik på at betjene kritiske funktioner i virksomheden. Også i tilfælde af skader , medarbejdere, der er i stand til at hjælpe med pleje behov for at blive udpeget . Endelig bør der gives navne til medarbejdere i hvem man skal kontakte , hvis der opstår spørgsmål om brand procedure. Med disse få enkle trin kan en uvidende forretning bliver godt informeret i brandsikkerhed.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com