Tornado & Severe Weather Sikkerhed
Ifølge National Weather Service , oplever USA mere alvorlige vejrforhold forekomster end noget andet sted i verden. I gennemsnit har USA 10.000 tordenvejr , 5.000 oversvømmelser , 1.000 tornadoer og to landfalling orkaner årligt , sammen med skovbrande , høj varme, kraftig vind og hårdt vintervejr . Fordi det er så udbredt , er det vigtigt at vide , hvad de skal gøre, når alvorlige vejrforhold strejker. Plan Ahead

Udvikle en handlingsplan i tilfælde af hårdt vejr . Vide , hvor du vil bo under hårdt vejr , uanset om det er en indvendig værelse eller kælder i dit eget hjem eller en ven eller et familiemedlem hjem.
Må ikke vente til Advarsel handle

Mange gange , er en alvorlig vejr ur er udstedt før en advarsel. Hvis et ur er udstedt, sørg for dine nødforsyninger er klar og lige ved hånden . En katastrofe kit og hårdt vejr radio med ekstra batterier er vigtige hæfteklammer. Hvis du ikke planlægger at bo i dit hjem under hårdt vejr , ville det være tid til at forlade og gå til din alternative husly.

Biler og Mobile Homes

Hvis du bor i et mobile home , søge alternativ husly. Høj vind har været kendt for at vælte mobilhomes og tornadoer kan nemt smuldre én . Hvis du er i din bil, når hårdt vejr strejker , træk til siden af vejen , indtil stormen passerer eller om muligt kørsel til den nærmeste robust læ og vente stormen der .
Disaster Kit

Forbered en katastrofe kit bestående af lommelygter , batterier, vand på flaske , en førstehjælpskasse , vejr radio og dåse og emballerede fødevarer .
Vær opmærksom på vejr

p Hvis der er en sandsynlighed for hårdt vejr , spille meget opmærksom på vejrudsigter og himlen selv. Hvis du mener hårdt vejr er en mulighed, begynde at sætte din plan på plads. At vente til sidste øjeblik kan få katastrofale resultater.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com