Hvad skal man gøre i en naturkatastrofe
nødsituationer og naturkatastrofer kan ske når som helst , hvor som helst . Planlægning kan gøre imødegå nødsituationer lettere , især da kommunikation og transport, mad og vandforsyning , og husly kan blive afbrudt. Naturkatastrofer såsom brande , oversvømmelser, tornadoer og jordskælv påvirker tusindvis af mennesker hvert år. Fire vigtigste trin vil hjælpe dig vide , hvad de skal gøre for at beskytte dig selv under en naturkatastrofe. Vær forberedt

Virkningen af ​​enhver krise eller katastrofe kan mindskes ved at være forberedt og vide, hvad man skal gøre før , under og efter krisen er opstået. Vide, hvad advarselsskilte dit samfund har på plads for at signalere en nødsituation. Lær at genkende disse advarselssignaler og hvad man skal gøre, når de opstår. Lyt til de lokale medier for at finde ud af prognoser og instrukser for nødsituationer . Under en naturkatastrofe , holde telefonlinjer åbent at underrette de lokale myndigheder.

Lær beredskabsplaner for dit arbejdssted , samt dine børns dagpleje beredskabsplaner. Også lære samfunds evakuering rute , især i lavtliggende områder , der kan oversvømmes og i vulkanske områder. Tag et førstehjælpskursus klasse. Du har muligvis ikke adgang til professionel lægehjælp.
Foretag en familie Plan

Familier skal organisere en plan for, hvad man skal gøre, hvor de skal gå og sikkerhedsforanstaltninger i løbet af en naturkatastrofe. Denne plan bør være skriftlig og hvert familiemedlem bør modtage en kopi af den.

Gå fra rum til rum i huset og forestille sig, hvad der ville ske til hver af de objekter under katastrofer. Derefter identificeres potentielle "sikker" områder, såsom under skriveborde under jordskælv eller i kældre under tornadoer . Identificer alle potentielle udgange , der kunne bruges under en naturkatastrofe.

Vælg et potentielt alternativ mødested uden for dit område i tilfælde familiemedlemmer er adskilt. Også vælge en kontaktperson placeret uden for dit område, så alle kan kommunikere via det valgte kontakt. Undervis familiemedlemmer, der er gamle nok , hvordan man slukke for gas, elektricitet og vand på de vigtigste kontakter.
Beredskabslager Supplies

altid har mindst fem dage værd af mad og vand til rådighed for hvert familiemedlem . Vand skal opbevares i lukkede beholdere og fødevarer bør være sammensat af nonperishable varer, såsom dåsemad eller mad forseglede pakker.

Hold en nødsituation kit handy med en batteridrevet radio og lommelygte , ekstra batterier, stearinlys og tændstikker . Også omfatte en førstehjælpskasse , brandslukningsudstyr til mindre brande , en batteri-drevet eller sol-drevne varmelegeme og eventuelle særlige medicin er nødvendige , såsom insulin.
Evakuer

Hold en brandsikker , vandtæt sikkert med vigtige familie oplysninger, såsom vitale poster , pant papirer, lægejournaler, forsikringsoplysninger og dåbsattester, samt andre uerstattelige genstande. Medicinsk udstyr, bør altid ske med dig .

Lyt til radio og tv for at finde ud af, om dit område skal evakuere . Så brug anbefalede rejseruter og forlade det samme. Én gang i et sikkert område, blive der , indtil du har fået at vide af myndighederne , at det er sikkert at vende tilbage.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com