Sådan åbner en garageport
Når du er vant til at bruge en automatisk garage - døråbner, kan du ikke vide , hvordan man åbner en dør den gammeldags måde . Dette kan især være problematisk på en dag , når du allerede kører sent til en aftale , og efter du hopper i bilen og trykke på knappen på fjernbetjeningen , døren åbnes ikke. Nu er din bil sidder fast i din garage , og du har ingen idé om, hvordan man får det ud . Lær at håndtere denne situation forud for tid og spare dig selv for stress af et panikanfald. Instruktioner
1

Tag din garageport fra garagen døråbner spor. Dette trin gælder kun, hvis din garage døråbner ikke fungerer på grund af en strømafbrydelse , eller hvis batterierne skal udskiftes i fjernbetjeningen , og du er i stand til at erstatte dem med det samme. Hvis du ikke har en garage døråbner, gå videre til næste trin. For at fjerne garageporten fra sporet , gå inde i din garage og træk ned på rebet , der hænger fra garageporten.
2

Lås bolt , som ligger på garageporten , der glider ind i en hul i rammen af ​​garagen. Hvis du har en separat lås for at sikre det på plads , skal du først fjerne det fra garagen glidelås . For at fjerne glidelås , træk den op, så den rydder jern hængelås hullet og skub låsen i den modsatte retning af hullet i rammen af garagen .
3

Gå til midten af ​​din garageport og trække i håndtaget op . Hvis din garageport ikke har et håndtag , glide fingrene under døren , greb i bunden af ​​døren og elevator. Når du har løftet garagen taljen - høj , tag fat i bunden af ​​garageporten med begge hænder , og løft med en curling bevægelse. Når du har løftet garageporten skulder - høj, drejes dine håndled , så du er gribende garageporten med dine håndled tilbage i en neutral vinkel og løft i en bevægelse , som om din udførte skulder presser . Hvis du har en pull-out garageport , bliver du nødt til at bevæge sig baglæns , mens du åbner døren.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com