Miller Faldsikring Tripod 51 Specs
The Miller Faldsikring Tripod model 51 bruges til at sikre både personale og materialer i lukkede rum. Det anvendes sammen med taljer og krop seler at forhindre fald under konstruktion og vedligeholdelse. Da det er lavet af aluminium , er dette stativ er let i vægt , men kan holde en forholdsvis tung belastning og modstå intens kraft . Fysiske specifikationer

Miller 51 vejer 32 £ . og dens maksimale højde er syv meter . Dens diameter når den er fuldt udvidet er 70 inches, og dets diameter på fire fødder er 40 inches. På fem fødder , diameteren er 50 inches , og dens diameter er 60 inches på seks meter . Benene og kasket er lavet af aluminium og er sølv i farver ; kæden er lavet af galvaniseret stål og er også sølv. Fødderne er lavet af aluminium og gummi , og de synlige dele af fødder er sølv så godt.
Styrke og arbejdsbyrde

Dette stativ er normeret til et minimum trækstyrke på 5000 Ibs. per fod . Den maksimale arbejdsbelastning ifølge amerikanske standarder er 400 £, og i henhold til EN795 europæiske standard er 1100 £ . Den maksimale materialer last i henhold til amerikanske standarder er 1000 £.

Ekstra funktioner

Et center forankringspunkter og Side forankring bolt er placeret på hætten , der forbinder tre ben stativ til sit hoved . Førstnævnte er til faldsikring og sidstnævnte er til at løfte personel eller materiel. Benene har integreret push- pins, og en uafhængig ben låsesystem holder benene sikkert på plads. Sikkerhedskæden er beregnet til at forhindre glidning , som er de savtakkede kanter og gummimærker puder af fødderne. Refleksbånd er også inkluderet.
Certificeringer og Testing

Miller 51 stativ har ANSI (American National Standards Institute ) certificering Z359.1 for standarder og OSHA amerikansk kvalitet ( krav til jobbet sikkerhed Occupational Safety and Health Administration) 1926.502 for amerikansk . Det er også certificeret i henhold til EU -standarder CE033 - EN795 klasse B og derfor i overensstemmelse med de europæiske normer for kvalitet og sikkerhed. Det opfylder også ASTM 50 -timers salt spray testkrav , hvilket betyder, at det er certificeret til at udføre korrekt og sikkert og til at modstå rust og vandskader , selv efter gentagen kontakt med saltvand .

Hus Have © have.989214.com