Er under Stairwell et godt sted i en Tornado
? Tornadoer er stærke , voldsomme storme , der kan have vinde af op til 300 miles i timen og kan forekomme i enhver stat , især de øst for Rocky Mountains. Den største fare for mennesker er truslen om flyvende vragrester . Mens ingen ly giver garanti sikkerhed fra en tornado , flere steder , bl.a. under trappeopgange , tilbyder den bedste chance for at undgå skade. Strukturelt trappeopgange er stærke og forbliver ofte stående efter en tornado , selv om resten af ​​bygningen rives ned . I Home

Under trappeskakt i en kælder , er det bedste sted at søge ly skulle en tornado strejke . Hvis huset ikke har en kælder , finde ly i det laveste niveau i hjemmet, placere så mange vægge mellem dig og udenfor som muligt. Under en trappe, der fører til de øvre niveauer i huset , inde i et badeværelse eller inde i et skab er gode valg . Overveje, hvor store objekter - såsom klaverer , bøtter eller køleskabe - er placeret, og undgå at tage ly direkte under disse objekter. Må ikke søge ly på en trappeskakt , fordi det åbne område giver en vej for snavs. Undgå vinduer.
At Work

kontorer og høje bygninger , finde ly på det lavest mulige niveau . Hvis bygningen har en kælder , derned. Hvis der er plads under en trappeskakt , Crouch der. Indvendige gange , små toiletter og vinduer badeværelser er acceptable tornado krisecentre. Som en sidste udvej , krølle ind i et æg stilling under en tung skrivebord , beskytte bagsiden af ​​dit hoved med hænderne.
Hos Skole

Hold dig væk fra enhver værelser, der har store tag vidder , såsom auditorier , fitnesscentre eller biblioteker . Evakuere mobile klasseværelser som disse strukturer kan opretholde store skader i tornadoer . Hvis den primære skolebygning har en trappeskakt , søge ly under den. Som i kontorbygninger , finde ly langs indvendige gange og væk fra vinduer .
I indkøbscentre

Indkøbscentre er bygget med glas og åbne pladser. Multi-level indkøbscentre har ofte stærke trappeopgange men kun få af dem. Dem, der er til rådighed kunne være vanskeligt at nå i de få sekunder, du har til at reagere på en tornado trussel. Hvis du er i nærheden af ​​én og væk fra glas butiksfacader eller vinduer , en trappeskakt er et godt valg. Ellers det sikreste sted i et indkøbscenter crouching mod en indvendig væg , der fører væk fra den vigtigste sammenfaldet . Indkøbscentre har typisk nødudgangene består af lange gange , der er blottet for vinduer.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com