Hvornår skal Har du en Egress Vindue
Boliger med kældre give ekstra plads , at du og din familie kan sætte til god brug. Sikkerhed er lige så vigtig i kælderen , som det er i resten af ​​dit hjem. En afstigning vindue er en sidehængte vindue , der tillader en person at flygte fra en kælder i tilfælde af brand eller anden katastrofe . Når du har en Kælder Soveværelse
p Hvis du har en kælder soveværelse, hvor nogen i din familie har planer om at sove, bør du have en afstigning vindue installeret. Basement værelser er beskæftiget i timevis ad gangen , hvilket gør det mere sandsynligt, at nogen vil være i kælderen , hvis en nødsituation opstår . Nighttime katastrofer også en tendens til at fange beboerne off vagt , hvilket giver dem mindre tid til at reagere . Selv hvis der forventes din kælder soveværelse at få kun lejlighedsvis brug , installere en afstigning vindue sikrer, at det er sikkert til brug.
Loven foreskriver

Egress vindue krav del af mange lokale bygningsreglementer , hvilket betyder dit hjem vil være i strid , hvis den opfylder visse betingelser , men ikke har en afstigning vindue . Basement soveværelser næsten altid kræve hjem for at få udgang vinduer . Andre typer af boligareal i kælderen også kan være nok til at gøre en afstigning vindue et lovkrav . Din bygherre eller entreprenøren håndterer din renovering kan forklare de gældende bygningsreglementer .
Når din kælder Gets Heavy Brug

Selv hvis din kælder ikke sætte dig ind i kategorien af ​​at behøve en afstigning vindue til overholdelse af lovgivningen, hvis din kælder bliver tunge brug , en flugt mulighed er en god idé. Basement stuer, medier værelser og workshops er alle grunde til at tilbringe tid i kælderen , hvilket øger chancerne for at blive der, hvis en brand eller ulykke.
Når du er usikker

Tilføjelse af en afstigning vindue efter dit hjem er bygget er en kompliceret proces, der involverer at ændre fundamentet og ansætte en professionel til at udføre installationen. Hvis du ikke er sikker på, om dit hjem skal have en afstigning vindue , fejle på siden af forsigtighed ved at installere en i det største rum i kælderen. Dette giver dig mulighed for at tilføje et soveværelse i fremtiden, uden at overtræde bygningsreglementer eller har behov for at gå gennem processen med at tilføje et vindue, når det er mere vanskeligt at gøre det .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com