Microwave Termit Behandlinger
Termit behandlinger er normalt forbundet med udspiling et hjem , der kræver beboerne til midlertidigt at flytte ud , fjerne eventuelle levende ting fra hjemmet og pumpe hus fuld af giftig gas. Orange olie behandlinger er nu vinder i popularitet , simpelthen fordi udspiling af hjemmet ikke længere betragtes som en miljøvenlig løsning. Microwave termit behandlinger også tjene som et godt alternativ til den giftige gas , men fordi der er den - fejlagtige - billeder af en overdimensioneret mikrobølgeovn , er det ikke nævnes ofte i reklamer , du hører i radioen. Et nærmere kig på mikroovn termit behandlinger afslører det er faktisk et populært og effektivt middel til at slippe af termitter. Funktion

Mikroovn termit behandlinger udnytte varmen til at dræbe de dyr, der lever i træ del af strukturen . For et kort øjeblik , er hjemmets træ opvarmet til 120 ° F , hvilket gør det umuligt for termitter og deres æg for at overleve. Da termitter næsten er kogt inde i væggene , angrebets ophører øjeblikkeligt og for god.

Fordele

En af de vigtigste fordele er, at fagfolk nødt til at anvende mikrobølgeovnen termit behandlinger kun for en kort periode . I løbet af få sekunder , varme når den ønskede temperatur og dræber termitter. Bedst af alt , kan du bruge det til at behandle et aktuelt problem , såsom en søjle eller en del af taget , eller du kan bruge det til en fuld behandling i hjemmet .

Møtrikker og bolte af Microwave termit behandlinger

Kontakt en erfaren exterminator der har specialiseret sig i mikrobølgeovn termit behandlinger. Den professionelle inspicerer struktur og peger termit beskadigede områder samt lokaliserer områder af den nuværende skadedyrsangreb . Derefter hun sætter op magnetronen og begynder microwaving behandling . Eksperter foreslår drabet er mere end 97 procent effektiv , med en 100 procent dødelighed rating for termit dronninger.
Misforståelser

Forskellige former for termitter kan bebo dit hjem. Det er en almindelig misforståelse, at termitter er gode kandidater til udslettelse gennem mikroovn termit behandlinger. For eksempel, mens mikrobølgeovnen behandling virker godt for termitter inde i dine vægge , disse termitter , hvis reder er underjordiske sandsynligvis ikke så berørt af mikrobølger. Den Exterminator bruger gift til at styre denne form for angreb.
Ekspert Insight

Det er afgørende at kræve en grundig inspektion af hjemmet og de grunde lige udenfor den. Hvis dit hjem indeholder reder af to eller flere forskellige termit arter , det betaler sig at have en komplet workup gjort af din ejendom. I nogle tilfælde indebærer dette bore huller i dine vægge og også i jorden. Disse er let lappet , og bestræbelser på at diagnosticere omfanget af angreb vil tjene dig godt , som du håber at befri dit hjem udelukkende af skadedyr. The University of California i Davis tilråder, at mikrobølge behandlinger anvendes til korrekt placeret parasitære giver 89 procent til 98 procent effektivitet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com