Miljøvenlig Termite Behandling
Behovet for miljøvenlige termit behandlingsmuligheder har været et emne af stor interesse for mange mennesker i de seneste år. Pesticidrester i vandspejlet og i jorden i sidste ende vil finde sin vej ind i fødevarekæden. Utilsigtet skade på nyttige organismer såsom regnorme , alger og bunddækkeplanter fra termiticide ansøgning er endnu et problem, der har skabt en opfordring til termit behandlingsmetoder , der er sikrere for miljøet. Historisk brug af termiticides

Skadedyrsbekæmpelse operatører har historisk set anvendt termit behandling kemikalier til både øjeblikkelig nødhjælp fra skadedyrsangreb og afskrækkende på fremtidige invasioner. Samvittighedsfuld brug af termiticides i begge disse scenarier efter regulerede påføringsteknikker stadig skaber potentialet for giftige rester til at gøre sin vej ind i økosystemet , især når disse kemikalier anvendes på en regelmæssig basis som en kontraktlig forpligtelse til at beskytte ejendom .


Skadedyr

indsats for at udvikle miljøvenlige termit behandlingsmuligheder resulterede i teorien om integreret skadedyrsbekæmpelse ( IPM) . Dette er faktisk en ældgammel metode til skadedyrsbekæmpelse , der var ansat tusinder af år siden af ​​gamle kulturer (især kinesisk) . Disse kulturer studerede klima cyklusser , insekt migration og parring vaner , og andre miljømæssige faktorer til at udvikle strategier til at styre invasioner af ødelæggende skadedyr , der angreb afgrøder og frugtplantager.
Baiting

Et af de nyere tilgange til miljøvenlig termit behandling er brugen af ​​lokkemad . Dette indebærer anvendelse af små stykker af træ eller andre cellulose materiale ( grundstoffet i træ-og papirvarer , som termitter lever af ) infunderes med en langsomt virkende termiticide . Teorien er, at termitter indtage gift og dele det med andre medlemmer af kolonien gennem gensidig grooming eller deling af fordøjet mad ( trophallaxis ) .
Non-Toxic Termite behandling

Biologisk bekæmpelse er i udstrakt grad blevet undersøgt som led i søgningen efter miljøvenlige termit behandlingsmetoder. Anvendelsen af ​​mikroskopiske orme kendt som nematoder har haft en vis succes i feltundersøgelser. Disse organismer , der normalt lever af vegetation og rødder , er i stand til at invadere ligene af termitter gennem porerne og levere dødelige bakterier. Derivater af mineralet bor, såsom borsyre og borater , der bruges i lokkemad , og i aktuelle programmer på træoverflader , med en tilfredsstillende succesrate i kommercielle skadedyrsbekæmpelse operationer.
Mekaniske Behandling

varme, kulde og elektricitet er nu brugt som et alternativ til kemisk termit behandling. Strukturel træ opvarmes til mindst 120 grader Fahrenheit i 30 minutter eller flere Kills termitter ved at forstyrre deres interne biologiske processer. Flydende nitrogen anvendes til at fryse individuelle træ medlemmer som en plet behandling . Elektrisk stød også har en dødelig effekt , bestående af høj spænding og lav strøm afgifterne for formodede skadedyrsangreb. Mikroovn behandlinger er også bruges til behandling af større områder af strukturer.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com