Sådan Fix en Crack på en træplade
Flere faktorer kan forårsage træplader i gulve til at revne. Overdreven varme eller kolde , hurtige overgange mellem tørhed og fugtighed , og enkel slid. Disse revner ikke kun udgør en sikkerhedsrisiko med at snuble , men de kan også havnen snavs og bakterier, samt at gøre et gulv ser usoigneret . Simple revner, der ikke har kompromitteret integriteten af ​​træet kan fastsættes. Store revner , der går hele længden af ​​et træ bord, dog nødvendiggøre udskiftning af hele board.Things du har brug
Træ kit
Plastic spatel eller murske
Medium sandpapir korn
Paintbrush
bejdse
Klarlak myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Køb træ kit , der er så tæt på farven af brættet som muligt. Brug en plastik spatel eller murske til at skubbe kit dybt inde i revnen. Udjævne kit. Brug små mængder og ikke i anvendelse. Lad kit tørre i henhold til producentens anvisninger.
2

Sand over kit. Brug en medium -grade sandpapir til at gå over kit indtil plasteret flugter med resten af træet. Gå omkring siderne af revnen med sandpapir så godt at blande i hele området. Tør brættet med en fugtig klud for at fjerne støv .
3

Stain over patched område. Brug en plet, der matcher farven på brættet. Spred det på ved hjælp af en pensel og arbejde med meget tynde , lette frakker. Du kan være nødt til at anvende mere end ét lag , afhængigt af hvor mørkt resten af ​​bestyrelsen er .
4

Seal over lappet område med en ny eller renset pensel . Brug en klar polycoat eller lak for at beskytte patched område. Dette hjælper med at holde fugt i at trænge ind plasteret og ødelægger det. En klar lak hjælper også forhindre fremtidige revner vises .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com