Glas Cleaner til Ridset Glas
Glas er et delikat materiale, der nemt kan udvikle ridser fra en række årsager . Hjemmet byggeri miljø i sig selv kan skabe mærker på vinduer, der kan være svære at fjerne. Stormskader og barske slibende rengøringsmidler kan også oprette skrammer og ridser. Cleaners alene vil ikke fjerne skaden fra ridset glas, men polering forbindelser kan bidrage til at minimere dem . Om ridser i glas

Før du forsøger at fjerne den skade , vurdere, hvor dybt de ridser er . Hvis du kører en negl over bunden, og det fanger i rillen , scratch er for dybt til at administrere på egen hånd. Du vil sandsynligvis brug for en professionel glas reparation af disse sager. Hvis de er små , ​​kan overfladiske skrammer , nogle polermiddel , en boremaskine og en poleringspude bidrage til at lette deres udseende , hvis ikke fjerne ridser helt. Brug ikke slibende rengøringsmidler eller ethvert stof, der ikke er godkendt til brug på glas. Disse metoder kan gøre ridser værre.
Tandpasta

hjem afhjælpe kan du prøve at fjerne lette overflade ridser fra glas er med non- gel -typen tandpasta , der gør ikke slibemidler i det. Tandpastaen giver nok polering evne til at fjerne mindre ridser på glas . Gnid tandpastaen på glasset og lad det tørre grundigt. Så gnide overfladen med en blød klud , indtil bunden er reduceret. Skyl glasset med almindeligt vand for at fjerne pastaen.
Bagepulver

Bagepulver kan bruges til forsigtigt buff ud mindre ridser på glas, i henhold til den GlassesCrafter hjemmeside. Bland en tyk pasta af bagepulver og vand , og anvende det til det ridset område. Forsigtigt gnide med et stykke vat i en cirkulær bevægelse . Skyl og tør glasset. Du kan være nødt til at gentage denne proces for at fjerne bunden.
Cerium Oxide

Ceriumoxid er et stof fremstillet af et sjældent metal kaldet cerium . Det kaldes også " guldsmedens rouge ", fordi det bliver brugt i smykker industrien til at polere smykkesten. Ceriumoxid blandes med vand til dannelse af en tynd pasta , som derefter anvendes til en poleringspude at polere de ridser ifølge WarmGlass hjemmeside. Denne metode kræver vedholdende indsats for at fjerne ridser, men generelt gør et godt stykke arbejde.

Auto forrudereparationsapparat Kits

Auto levering butikker leverer ofte forruden reparationssæt , der kan bruges til fjerne små ridser i glas. Disse kits give et polermiddel , der anvendes på en poleringspude på et hjul monteret på en boremaskine eller andet værktøj . Et let tryk på overfladen af ​​glasset vil fjerne små ridser på glasoverflader.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com