Metoder til Wallpaper Removal
Wallpaper er en pæn måde at pynte væggene med indviklede mønstre og designs. Over tid, wallpapers fade og deres stilarter bliver dateret. Når det er tid til at ændre din væg udseende , kan det ikke være så simpelt som skrælning tapet off . Tapet klæbemidler er formuleret til at modstå varme, kulde og fugt, så det kan være nødvendigt at anvende et opløsningsmiddel for at fjerne den stærke klæbende binding mellem tapet og væggen. Prepping Din Wallpaper

Sørg for at dit tapet er ikke vinyl. Hvis det er , så prøv at trække det første lag , fordi løsningerne ikke vil trænge det at nå tapet lim. Hvis din tapet er vinyl og meget tyk, og du kan ikke fjerne det første lag , score det med et tapet scoring værktøj eller en hobbykniv . Brug kun hobbykniv hvis du kan score dybt nok uden at beskadige væggen bag tapet. Score hele overfladen , således at opløsningen jævnt vil suge tapet opbakning. Brug enten en spand og svamp eller en sprayflaske at anvende vand eller løsninger til væggen.

Commercial Products
p Der er mange kommercielt tilgængelige tapet fjernelse løsninger . Disse virker ved at suge gennem tapet til kemisk reagere med og nedbryde tapetklister . Tapetet er så let at skalle af væggene. Følg nøje vejledningen på hvordan man anvender tapet fjernelse løsning på dine vægge.
Søens

Varm damp bruges til at smelte væk tapetklister . Bær beskyttelseshandsker , når du håndterer damper . Træk tapet som du passerer damper i sektioner af tapet. Fortsæt, indtil alle af tapet er fjernet.
Hjemmelavet Løsninger

Start ved hjælp af almindeligt varmt vand til at suge ind og løsne tapetet . Lad det varme vand til at sidde i 15 minutter, derefter våd det igen. Brug et tapet skraber til at fjerne tapet. For nogle tapet , varmt vand er nok til at nedbryde limen.
P Hvis du har brug for et stærkere alternativ til almindeligt varmt vand, lave en opløsning af en del eddike og en del meget varmt vand. Eddikesyre i eddike vil opløse klæbemidlet , og vandet vil bidrage til at suge papirbagsiden . Anvend på væggen og lad det sidde i 15 til 20 minutter, før skrabe tapet fra væggen .

Eddike , bagepulver og vand løsning vil også bidrage til at frigøre den klæbende bånd mellem tapet og væg . Tilsæt 1 /2 kop bagepulver til 1 qt . vand , tilsæt derefter 1 kop eddike. Hold omrøre blandingen , som det bobler over . Når den lægger sig, hældes i en sprayflaske eller brug direkte fra spanden. Igen, mætte tapet, lad det virke i ca 15 minutter, derefter skrabe tapet væk .

Skyllemiddel og vand er en anden hjemmelavet løsning til at fjerne tapet. Den skyllemiddel blødgør både papir og lim , nedbryde sin obligation til væggen. Tilsæt 1 kop skyllemiddel til 4 kopper varmt vand . Vask eller spray på væggene , og sørg for at mætte tapet. Lad det sidde i 15 til 20 minutter, før skrabe tapet fra væggen .
Oprydning

Rens væggene med sæbe og vand eller eddike og vand, når alle af tapet er fjernet. Du kan have til at vaske væggene mere end én gang, hvis en masse klæbemiddelrester er stadig på væggene. Lad væggen tid til at tørre , før du anvender din nye væg finish.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com