Hvordan fjerner jeg Wallpaper Fra Indervæg ( Sheetrock )
? Når du fjerner tapet fra gipsvæg , skal du være forsigtig, da at beskytte gipsvæg. En af de mest effektive måder at fjerne tapet er med en speciel tapet remover spray og en skraben værktøj. Vær forsigtig , når du bruger disse værktøjer , som for meget fugt kan ødelægge gipsvæg og en skraber kan beskadige overfladen. Når det bruges korrekt , kan du fjerne tapet fra enhver gennemsnitlig størrelse værelse i en enkelt eftermiddag . Ting du skal
Plastic ark
Wallpaper remover spray
Vand
Paint skraber
Fan myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Lay plast ark på gulvet omkring bunden af ​​væggen . Plasten vil fange tapet og gøre det lettere at rydde op.
2

Snup et hjørne af tapet for at se, om det vil skalle uden behov for tapet remover. Forsøg ikke at tvinge det ud , da det kan beskadige gipsvæg.
3

Spray tapet remover på tapetet , hvis nødvendigt. Start i en øverste hjørne og sprøjte en 5 -kvadratmeter område. Følg anvisningerne på dit produkt for de bedste resultater. Lad remover suge ind i tapet til den anbefalede mængde af tid er opført på pakken. Tjek det et minut eller to for tidligt at reducere fugten gipsvæg absorberer .
4

Skrab mættede tapet fra gipsvæg med en maling skraber . Undgå at ridse overfladen af gipspladerne .
5.

Gentag processen , indtil alle af tapet er fjernet. Prøv at sprøjte så meget tapet , som du kan skrabe i 15 minutter. Efter et par forsøg , bør du være i stand til anden er det korrekt.
6

Placer en ventilator i rummet for at fremme luftstrømmen. Jo mere luft bevægelse i rummet , jo hurtigere væggene vil tørre , hvilket reducerer risikoen for drywall skader.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com