Sådan fjernes Prepasted tapet fra en malet Væg
Fjernelse præ -klistret eller pre- limet tapet fra en malet væg kan være en kedelig og tidskrævende opgave, især hvis du ikke har de rigtige værktøjer. Nogle wallpapers er lavet af syntetiske materialer , mens andre er papir . Limen bruges til at lime disse materialer til en væg er en vandbaseret formel, der kan deaktiveres med brug af en opvarmet damper . En særlig værktøj designet til at stikke pin -størrelse huller gennem tapetet tillader damp at få mellem væggen og papir for at lette fjernelse. Ting du skal
Malere plast drop klud
Wallpaper steamer
Vand
Pin- hul rulle
Ladder
Handsker
Sikkerhedsbriller
Stiv kit - kniv
Utility kniv myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Dæk gulvet med malerens plastik eller drop klude til at beskytte gulvet , mens du tager ned tapet. Fyld tapet damper med vand , og sæt den i at lade vandet til at varme op. Flyt pinhole rulle over hele overfladen , fra loft til gulv , ved hjælp af en stige for at nå høje steder .
2.

Tag et par handsker for at beskytte hænderne fra damp forbrændinger. Sat på et par sikkerhedsbriller. Tag håndtaget damper i den ene hånd og en stiv spartel i den anden. Placer din stige i et hjørne, og bestige det til at starte op i loftet linje.
3

Tryk damper ind i hjørnet , og lad dampen at trænge ind i pinholes i 30 sekunder til et minut. Flyt damper til venstre eller til højre for denne plet og lad det begynde dampende igen. Tag kit - kniv , og tryk på bladet i hjørnet for at fange tapet kant . Spil på hjørnet af papiret med bladet af spartel , indtil papiret begynder at skrælle væk fra væggen . Grib hjørne og trække det ned, mod damper . Fortsæt med at tilskynde til papiret for at skrælle fra væggen ved hjælp af en kombination af nysgerrige og trække .
4

Flyt stigen hen over gulvet , hver gang et afsnit er blevet skrællet fra væggen. Strik en 1 - til 2 -fods sektion ad gangen hele vejen på tværs af væggen . Flyt stigen tilbage til hvor du startede den første pass og derefter begynde det andet gennemløb eller midterste del af muren. Skær skrælning tapet med en hobbykniv til at holde det fra hængende over damper . Fortsæt denne proces ned til gulvet , indtil al tapet er fjernet .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com