Badeværelse Wallpaper Fjernelse
Mange ældre huse har et eller flere rum , hvor tapet på væggene. Når tapet er installeret inden for badeværelser, kan overskydende fugt og fugt i luften får papiret til at skrælle og synes uskøn over tid. Baggrund typisk klæber til væggene med anvendelse af en stærk lim , hvilket gør fjernelse af tapet tidskrævende og arbejdskrævende . Med en masse tålmodighed , korrekt fjernelse materialer og de ​​korrekte teknikker , kan man opdatere badeværelset og fjerne gamle, forældede tapet . Ting du skal
Handsker
Ansigtsmaske
hvid eddike
Bucket
Træ ske hoteltilbud Stor, plastik sprayflaske
spartel
ren svamp
Rubber handsker myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Bær handsker og en ansigtsmaske for at undgå at trække vejret i den barske og ildelugtende dampe af eddike .
2

Pour lige store mængder af hvid eddike og skoldning varmt - men ikke kogende - vand i en plastik spand . Indarbejd de to ingredienser sammen med en træske , og hæld blandingen i en stor, plastik sprayflaske .
3

Gennemvæd en sektion af badeværelse tapet med eddike løsning , der begynder ved toppen hjørne af lokalet. Begræns dine arbejdsområder i mindre, mere håndterbare 3 meter -by- 3 meter sektioner. Lad den varme eddike løsning til at suge ind i tapet og lim til 20 minutter.
4

Spray området igen med den varme eddike mix at mætte tapet grundigt. Brug en spartel til at begynde at skrabe tapet fra badeværelset væggen, genvædning papiret som nødvendigt.
5

Flyt til næste afsnit af tapet , ved hjælp af varm eddike spray til at mætte papiret , og derefter tillade blandingen at suge i papiret i 20 minutter. Skrab tapet fra den badeværelse væg , holder papiret våd hele tiden. Fortsæt denne cyklus, indtil du fjerner alt tapet fra de badeværelse vægge .
6

tilbage til det første afsnit af badeværelse væg , hvor fjernelse proces begyndte , at sprøjte resterende tapetklister . Fugt resterende lim med den varme eddike løsning , og lad det trække i 20 minutter.
7.

Skrab tapetklister off badeværelse mur med spartel. Fortsæt med at sprøjte , sættetid og skrabe limen indtil den resterende tapetklister er væk.
8

Fugt en ren svamp med vand. Tør den fugtede svamp over badeværelse vægge til at fjerne enhver eddike rester efterladt. Lad badeværelse vægge tørre helt, før malerarbejde eller anvender nye tapet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com