Sådan Fix Blistering Gips & Vandskade
Gips var ofte den øverste valg at bruge til at bygge mure i hjem indtil 1930'erne eller 1940'erne. Gips har flere fordele såsom at være stærk, holdbar og støj bevis. Men hvis for meget fugt , såsom et tag lækage var at komme ind i hjemmet og trænge ind i gips , ville du nødt til at beskæftige sig med vandskader og blærer gips. Mens fastsættelse af blærer gips og vandskader tager tid og viden , behøver det ikke at være svært, og fuldføre opgaven selv er givende. Ting du skal
spartel
Bleach
Vand
Bucket
Sponge
Stain blokerende maling
Gips
Maling eller tapet myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Løs problemet , der skaber vandskader og forårsager gips til blister . Sørg for, at gips har haft tilstrækkelig tid til at tørre , før du begynder reparationer.
2

Pop eventuelle blister bobler i gips. Skrab alle skrælning maling og blæret gips ved hjælp af en spartel. Fjern alle løse rester fra væg eller loft.
3

Vask vand-beskadigede område grundigt med en blegemiddel og vand blanding. Opret blandingen svarer til en del blegemiddel og 10 dele vand. Dette vil desinficere det beskadigede område og dræbe enhver voksende mug . Lad området tørre grundigt .
4

Påfør en plet blokerende maling, der som regel kan findes på din lokale isenkræmmer . Dette vil fungere som en primer for at holde misfarvning fra at vise gennem nogen maling. Følg producentens anvisninger for at udfylde ansøgningen. Lad området tørre grundigt .
5

Glat over området med gips . Påfør gips på væggen eller loftet med en spartel. Udfylde eventuelle huller og skrællet gips fra vabler.
6

Brug spartel at glatte gips . Anvende et andet lag , hvis nødvendigt. Lad gips til grundigt tørre .
7.

Påfør maling eller tapet til det færdige område.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com