Sådan installeres et Under Cabinet Range Hood
En af de mest nødvendige elementer i dit køkken er et under-kabinet emhætte monteret over din brændeovn , der udtømmer fedt, olie, lugt og røg uden for dit hjem . En emhætte kan hjælpe med at holde disse ting i at bygge op på dine køkkenskabe og andre steder i hjemmet . Damp kan også bygge op i køkkenet og forårsage overdreven varme i andre areas.Things du har brug
Hammer
Wall cap
Gaffatape
Emhætte
Indervæg så hoteltilbud silikone caulk
Forlængerledning
forlængeraksel
Skruetrækker sæt
Kraftig boremaskine
vaterpas
Bajonetsav hoteltilbud Topnøglesæt
3/8-inch spade bit eller murværk bit
Duct stik - dæmper (hvis ikke inkluderet)
Vis Flere Instruktioner
1

Placer ovnen hætte på gulvet på hovedet , så du kan fjerne det nederste dæksel , filtrere og metal kanal -connector - dæmper ved hjælp af en topnøgle eller skruetrækker. Find knockout på din hætte (normalt placeret på toppen af ​​apparatet) , der passer ind i dine punktudsugning planer udmattende op gennem kabinettet over området og en sidevæg . Punch ud knockout med en skruetrækker og hammer .
2.

Skru kanalen -connector - dæmper på bagsiden af ​​emhætte . Placer emhætte på ovenstående intervallet væg. Kontroller , at området er niveau ved hjælp af en leveler . Trace knockout åbning på væggen med en markør. Placer hætten tilbage på gulvet. Sluk for strømmen på afbryderen i bryggerset eller kælderen . Bor en forret hul i skitse du har lavet og skære den indvendige væg væk med en gipsvæg sav .
3

Fit din boremaskine med en udvidelse skaft og 3/8-inch murværk bit. Bor fire huller gennem ydervæggen ved hjælp af de fire hjørner af knockout åbning , du har foretaget på den indvendige væg som retningslinje . Nu gå udenfor og bruge din bajonetsav til at skære fra hul til hul , indtil snittet er færdig på den udvendige væg.
4

Fastgør emhætte under kabinettet over ovnen ved hjælp af de forborede huller i hætten og de ​​medfølgende skruer . Tilslut den hvide ledning på hætten til den hvide ledning på væggen eller under kabinettet , sort ledning fra emhætten til den sorte ledning på væggen eller under kabinettet , og grønne ledning på væggen eller under kabinettet til den grønne ledning på hætte og jord skrue. Tænd for strømmen igen ved afbryderen og teste emhætte .
5

Anvende nogle silikone caulk omkring muren cap underside . Skub væggen hætten ende gennem åbningen du har foretaget på væggen , indtil den når den indvendige side af den indvendige væg . Slut kanal -connector - spjæld til emhætte . Stram ned på klemmen for at sikre på plads eller anvende gaffatape . Fastgør væg hætten på den side af huset . Udskift emhætte dæksel og filter .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com