Sådan beregne, hvor meget Sofit Udluftning til Cathedral Lofter
Ligesom kviste , katedral lofter i dit hjem har brug for den rette mængde ventilation for at holde dit hus sundt. Da de fleste katedral lofter ikke har plads til et loftsrum over dem , loftet selve behov etageadskillelsen udluftninger installeret i spærene til at holde luftstrømmen i dit hjem væske. Antallet af ventilationskanaler , du skal installere, afhænger af størrelsen på dit loft og ventilationskanaler. Ting du skal
Målebånd myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

måle størrelsen af ​​rummet med domkirken loft og multiplicere længden af bredden for at få antallet af kvadratmeter i rummet . For eksempel vil et værelse, der er 30 fod med 20 fod være 500 kvadratmeter.
2

Divider antallet med 150 , hvis du bor i et nyt hjem eller 300 hvis du bor i et hjem build før 1970'erne . Dette nummer kaldes den samlede netto fri ventilerende område og vil give dig den mængde ventilerede inches du behøver til dit loft . For eksempel 500 divideret med 150 er 3,3 kvadratmeter.
3

Gang dette tal med 144 , antallet af kvadrat inches i en kvadratfod. For eksempel 3.3 ganget med 144 , er 480 . Dette er antallet af kvadrat inches , du har brug for at lufte din katedral loft.
4

Divider antallet af inches , du har brug for at lufte de firkantede inches af etageadskillelsen udluftninger du vil bruge. De fleste etageadskillelsen udluftninger er 56 kvadrat inches til 176 kvadrat inches . For eksempel 480 divideret med 56 er 8,6, som du kan runde op til 9 . Du havde behov for ni etageadskillelsen udluftninger af 56 kvadrat inches til loftet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com