Sådan at fjerne is fra Composite pyntede
Hvis du har en sammensat dæk og bor i et område, hvor sne og is er hyppige forekomster , end du sandsynligvis har spekuleret over , hvordan man bedst fjerner sne og is sikkert fra den overflade uden at skade den pyntede. Selv om alle sammensatte pyntede typisk er fremstillet på en lignende måde , bør du konsultere din pyntede litteratur for enhver produkt specifikke retningslinjer, før du fortsætter med cleanup.Things du har brug
Plastic Skovl Uden Metal Edge
Rock Salt eller Calcium Chloride
spand varmt vand
Vis Flere Instruktioner
1

Fjern alle løse sne , der kan have samlet sig på isen med din skovl , og find iskanten . hoteltilbud
2

Tryk mod iskanten med din skovl langsomt og i en opadgående bevægelse. Må ikke chip på isen med skovlen , da det kan stikke dækket. Det er en lang og besværlig proces .
3

Hæld en spand varmt vand over den stædige område, hvis du ikke er i stand til at rydde al isen på trin to. Dette skulle smelte de tykkere plader af is nok til at tillade dig at fortsætte med at rydde med skovl.
4

Spread stensalt eller kalciumklorid over ice områder og vente på dem til at smelte , hvis tiden ikke er et problem. De fleste sammensatte pyntede materialer har ingen begrænsning i at bruge disse produkter ; dog skal du kontakte producenten af dit specifikke produkt for at sikre, at dette ikke vil en negativ effekt eller plette overfladen.
5

Spred et lag af stensalt , calciumchlorid eller kattegrus på dækket efter al is er blevet fjernet for at forhindre yderligere opbygge. Alle tre muligheder er let rengøres med en slange efter den kolde snap er gået.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com