De slag lyde lavet af Dryer Vents installeret via en tagryg

Med populariteten af ​​vaskerum placeret på samme niveau som de soveværelser i nyere boliger , formildende problemer oprettes sommetider . Kælder vaskerum mulighed for korte , direkte udluftning gennem en ydervæg , med ikke behov for lange ture eller solidt fastgjort udluftning . Den bekvemmelighed i tørring af tøj tæt på, hvor de er hængt eller henlagt betyder en tørretumbler aftræk skal være længere for at køre gennem et loftsrum og ud gennem taget. Irriterende aftræk støj er ofte resultatet .
Anbefalet Standarder
< p> Udluftning en tørretumbler gennem taget kræver, at apparatets udstødning fan bekæmpe den nedadgående kraft af tyngdekraften , mens du bærer luft fyldt med fnug og fugt gennem en lang sigt af slange. Aktuelle branchestandarder anbefale brugen af ​​stive aluminium eller galvaniseret stål kanaler ikke længere end 25 meter i længden . Hver 45 - graders bøjning reducerer den anbefalede længde af 2,5 meter , og hver 90 - graders bøjning berettiger en 5 -fods reduktion i længden.
Udluftning Issues Salg

Hvis der anvendes forkert udluftning materiale , bliver lint fanget i kanalerne , hvilket gør lange ture tungere at støtte. Tørretumbler ventilationskanaler installeret gennem taget bør understøttes med metal klemmer på hver bøje og søm eller en irriterende banging af fugt- og fnug -belæsset rørene mod tag indramning struktur og tagmateriale kan forekomme. Ikke kun er banging et irritationsmoment , men det kan også signalere , at dine ventilationskanaler har tilstoppet og kræver rengøring for at undgå et hus brand .
Korrigerende foranstaltninger Salg

Brug aldrig PVC-rør , plast eller folie spiral fleksible kanaler til at lufte din tørretumbler. Dette kan ugyldiggøre din tørretumbler garanti bør vedligeholdelse spørgsmål opstår. Undersøg dit tag udluftning for at sikre, at udstødningen bliver udluftet gennem en screenless åbning , der måler en fuld 4 inches i diameter , og at den dæmper på enden af ​​røret åbnes helt . Du bør rette skarpe sving , pukler og stålsøjlerne udluftninger at fjerne turbulens, der kan resultere i banging lyde i dit loft .
Advarselsskilte Salg

Vær opmærksom på ikke kun at banging lyde, men til andre advarselstegn så godt. Hvis din tørretumbler tager en urimelig lang tid til at tørre en gennemsnitlig belastning af tøj , eller dit tøj er alt for varmt i slutningen af ​​en tørring cyklus , kan en tilstoppet udluftningsanordning eller spjæld være problemet. Professionel kanal rengøring kan være påkrævet for at nå lange kørsler af tag- ventilerede kanalsystem og klare forhindringer , som ellers kan føre til en farlig tørretumbler brand .

Hus Have © have.989214.com