Sådan fjernes gamle Flat Tagdækning
Flad tagmateriale er typisk asfalt papir og /eller helvedesild , og har den ulempe, at holde vand , sne og is. Når disse elementer får lov til at sidde på et fladt tag , over tid, det kompromitterer tagets integritet , hvilket nødvendiggør dens erstatning . Selvom fjernelse af gammelt flade tage fra en struktur er ligetil, er det en meget besværlig opgave . For at gøre det gå hurtigere , bør du have et familiemedlem, ven eller nabo hjælpe dig. Husk at drikke masser af vand at blive hydreret , mens du fjerner de gamle flade roofing.Things du har brug
Dumpster
Tarp
Bungee snore
Nail aftrækker
Tagdækning skovl
Shingle ripper < br > Tagdækning Spudder (til tjære og grus )
Utility kniv
Claw hammer (valgfrit)
brækjern
Push gyvel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1 < p> Lej en container fra et spild indhaling tjeneste og få det placeret et par meter væk fra huset , når den leveres . Nail en presenning til kanten af taget og derefter binde den anden ende til containeren med bungee snore . Dette vil skabe en sliske og fangst for eventuelle løse snavs.
2

Løsn blinkende med en brækjern eller søm aftrækker , hvis relevant. Sæt den blinkende afsat til sidstnævnte re- installation. Tage nogen andre anlæg, driftsmateriel fra taget som rør og elektriske master. Den gamle flade tag skal være fri for inventar og forhindringer.
3

Gå hjørnet af taget længst fra affaldscontaineren og tarp faldskærm. Begynd at tage den gamle asfalt papir eller helvedesild med en tagdækning skovl . Placer skovl spade mellem tag og tagmateriale , at lirke opad for at begynde. Når du har en lille del op , vil resten gå lidt lettere , men stadig kræver hårdt arbejde. Skub den gamle tagdækning mod Frontloadercontainer og slisken , som du tager det op. Fortsæt over taget mod containeren . Hvis du ikke kan trække det op med en skovl , så prøv en rullesten ripper.
4

Skær i skumisolering med en hobbykniv på samme hjørne , hvor du begyndte at fjerne den gamle flade tag . Snittet bør være omkring dobbelt størrelse af tagdækning skovl s spade . Sink tagdækning skovl ind i skum isolering og lirke op . Følge den samme vej , som du gjorde, da optage det flade tag .
5

Træk op eventuelle resterende negle med et søm aftrækker , brækjern eller klo hammer . Fej det hele taget med en push kost , går fra hjørnet længst væk fra affaldscontaineren mod Tarp faldskærm. Fej taget ren for at installere ny tagdækning.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com