Fjernelse Rubber Foam Tagdækning
Gummi skum tagdækning installeres af mange husejere på flade overflader, der ikke kan støtte andre traditionelle tagmaterialer , herunder asfalt helvedesild . Selv om det er holdbart og vejrbestandig , kan gummi tagdækning forringe overtid, kræver behovet for en udskiftning membran. Dette gælder især for forkert installerede eller ringere tagdækning, som generelt kræver udskiftning efter 12 til 25 år. Rive ned din gummi tagdækning membran i løbet af få timer uden behov for specialværktøj eller professionelle intervention.Things du har brug
Arbejdshandsker
Utility kniv
Varmepistol
Dumpster
Metal kit kniv eller maling skraber myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Hold fra fjerne taget indtil en varm dag, når der ikke er nedbør i prognosen. Varmen blødgør latex lim bruges til at sikre dit tag , hvilket gør membranens fjernelse nemmere.
2.

Slip på et par kraftige arbejdshandsker og skære gummi tagfolien i 10 tommer -square sektioner med en hobbykniv . Find tagdækning søm og bruge denne som den første udskæring af sektionen. Snup et par ekstra blade til kniven , som de hærdede klæbende pauser og frakker klinger ofte.
3

Tag fat i kanten af den første sektion og langsomt begynder at flå det væk fra taget . Hvis limen holder stærk, peger en varmepistol på afsnittet i 10 til 15 sekunder for at blødgøre det før igen langsomt skrælle væk gummiet. Toss de afmonterede sektioner på jorden eller inde i en ventende affaldscontainer .
4

Fortsæt med at trække væk afsnittene i tagmembranen på samme måde , ved hjælp af varmepistol når det er nødvendigt . Fjern eventuelle limrester fra den eksponerede tagets overflade med en metal spartel eller maling skraber , før du installerer en erstatning materiale .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com