# >> Hus Have >  >> Home Repair & Maintenance >> VVS >>
Sådan Fix Utætheder i Tubing ved Afspærringsventiler i GE Profil Køleskabe
En lukkeventil giver en forbindelse fra vandforsyningen i dit hjem VVS-system til din GE Profil køleskab , samt en sikkerheds cutoff for at forsyning af vand . Profil køleskabe forbindelse til lukkeventil ved hjælp af en specielt fremstillet Smart Connect rør , der sættes jævnt ind ventilåbningen og derefter fastgøres sikkert med en enkelt kompressionsmøtrik . Hvis møtrikken er for stram selv, kan forbindelsen lække. Reparation af lækage kræver noget mere end demonteringen af ​​forbindelsen , efterfulgt af skabelsen af ​​en ordentlig pasform mellem rør og valve.Things du har brug
5- gallon spand
Skiftenøgle
Ren klud < br >
Vis Flere Instruktioner
1

Find Smart Connect slange på bagsiden af ​​dit GE Profil køleskab. Det er vandledningen tilsluttet tilbage mod bunden af ​​køleskabet . Følg røret bagfra , indtil du når forbindelsen fra røret til aflukningsventilen .
2

Sluk for vandtilførslen til røret fodring aflukningsventilen .

3

Placer en 5- gallon spand under lukkeventil . Placer kæber skruenøgle omkring ventilmøtrikken og derefter give det en omgang mod uret for at løsne møtrikken. Et komplet rotation af møtrikken bør give dig mulighed for at afslutte skrue det fra lukkeventil med hånden , medmindre møtrikken var over- strammet , hvilket lækagen. Afmonter møtrikken helt udsætte enden af ​​røret i ventilen.
4

Glasset fjernes fra spærreventil , der tager sig at holde det over spanden som vand , der er indeholdt i røret vil begynde at sive ud . Hæng røret ende over spanden at gøre det muligt at tømme .
5

Rengør enden af ​​røret , og både indvendigt og udvendigt af ventilen forbindelse med en ren klud.

6

Skub enden af Smart Connect røret tilbage i spærreventilen åbning. Træk møtrikken over slidbanen og derefter vride den ved hånden , stramning det så meget som muligt. Brug skruenøgle til at stramme møtrikken endnu en tur.
7.

Gendan vandforsyningen , og se eventuelle yderligere tegn på lækage.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com